Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Metaloowka666

A MI SIĘ NOWA PIOSENKA CHYLINSKIEJ BARDZO PODOBA!!!

Polecane posty

Gość Metaloowka666

komus jeszcze?

Gość zimno mi w mozg serca nie mam
zaloze sie ze bardzo wielu osobom. pop i miksy na jednym riffie z kiczowatym tekstem zawsze podobaly sie masom.

mnie poklony nie sa potrzebne ? masz jakis kompleks ?

Ja nie widze problemu w tym, żeby posłuchać Vadera, Behemotha, Nightwisha i jednocześnie nowej piosenki Chylińskiej, czy nawet płyty Britney Spears... tylko tacy najmądrzejsi na swiecie, należący do elity mają z tym problem i to są właśnie KOMPLEKSY. ( to do osoby bez serca czy czegoś tam )

jezeli uwazasz ze stwierdzenie zwyklego faktu jest objawe kompleksu to ty musisz miec ich i to sporo :O zwlaszcza, ze zaraz doszukujesz sie w tym jakichs ukrytych aluzji :O

Gość K.I.A.
nie podoba mi się, mam nadzieje że to tylko żart i jest tylko jedna taka piosenka

Dla mnie to jest chwyt marketingowy . jak by napisała normalna piosenkę w swoim stylu to nie ruszyła by tylu osób co teraz. Ci co nawet nie mieli zamiaru sie zainteresować ta piosenka słuchali jej by mieć swoje zdanie w sprawie.

Gość a jaki jest tytuł tej nuty

Gość discopoloboy
Fajna ta płyta na dyskoteke :)

Gość mack0000
dno, jako wieloletni fan Chylińskiej nie jestem w stanie słuchać tego, nawet piosenki Dody są lepsze, to jest swoistego rodzaju disco-chyli-polo

Gość llubieagechylinska
Eeee,przesadzacie niektórzy. Pewnie,że jest to zupełnie inny styl,aaaale to nadal Chylinska. Spróbowała czegoś nowego,i jej wyszło. Piosenka fajna,slucham, sobie jej własnie. Ciekawa jestem pozostałych utworów z nowej płyty,i wierze,że cos mocniejszego również się tam znalazło :-)

Mi też się podoba! czekam aż zaczną to grac w dyskotece, w której pracuję :) poza tym prawdziwi fani są ze swoim idolem po wsze czasy, więc nie odwracajcie się od Chylińskiej! ja się nie odwrócę!!!!!!!!!!!!!!!aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa;P

Gość szukam tej piosenki
mi nie. nigdy nie lubilam jak ona spiewa. no moze wyjatkowwo kilka piosenek.

Gość gość
Jaki tytul tej nowej?

właśnie to się nazywa reklama... nie muzyki tylko osoby...wszyscy teraz mówia o niej..to jest jak sledzik na naszej klasie...wszyscy chca sie go pozbyc a zarazem reklamuja go....

Gość gość
Danny chyba nas olali ale chyba chodzi o Agnieszka Chylińska Nie mogę Cię zapomnieć

No nie wiem, nie wiem. Nie sądzę, żeby nowe wydanie Chylińskiej mogło się podobać tym, którzy ją kochali za to, jaka była. Ja tak nie mam i wogóle już czarno widzę jej karierę.

jak pierwszy raz usłyszałam tą piosenke to dosłownie myslałam że mnie krew zaleje.. tandeta, kicz, jedna wielka beznadzieja ehh ale jak ktoś wyżej wspomniał prawdziwy fan jest ze swoim idolem po wsze czasy na dobre i na złe :D dlatego też słucham teraz tej piosenki w kółko i zaczyna mi się ona nawet podobać, bo jak wiadomo miłość ci wszystko wybaczy, miłość do chylińskiej zwłaszcza :P

Gdyby piosenki posłucac w oderwaniu do jej osoby, to tak zał by nie była, w sumie prezentuje nowoczesny nurt i wpada w ucho. Ale Chylińska to przede wszytskim osobowość i moim zdaniem trzeba to rozpatrywac w oparciu o całość.

Danny Decoy, ojj chyba się znielubimy :classic_cool: za chylińską zawsze pójde nawet w ciemno, i będę ja kochac nawet wtedy jak zacznie nagrywać płyty z kołysankami dla niemowląt (bo coś na to się zapowiada.. :o)

Moja młodość to Chylińska, przy jej muzyce podnosiłam się z każdej klęski i zawsze dodawała mi siły. Za to ją ceniłam, że przy jej muzie rósł we mnie bunt i rosła siła. A teraz co?

a teraz kiedy obie jesteście już dojrzałymi kobietami po przejściach dajcie się unieść fali miłości.. :D sama nie potrafie zrozumieć chylińskiej, co ten album ma oznaczać, ta piosenka jest dla fanów 'starej' chylińskiej jak policzek w twarz no ale co zrobić.. ludzie się zmieniają i koniec i .