Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość benedekkk

czy jestem za dobry dla mojej dziewczyny?

Polecane posty

Gość benedekkk

- zawsze za nas płace - sprzątam mieszkanie (wynajmowane) bo ona pracuje - zawsze z uwagą wysłuchuje tego co mówi, jej żalów - jak ma fochy, to przeczekuje, czasem przepraszam, mimo iż nie ja zawiniłem - często jestem wobec niej uległy - nigdy się na nią jeszcze tak na prawde nie zdenerwowałem, nie zwyzywałem, nic - jestem miły, grzeczny i kulturalny czy ona się mną w końcu znudzi i rzuci?

Gość benedekkk
rosiczka ja po prostu chcee, zeby moja dziewczyna miała idealnego faceta, mimo iż sama idealna nie jest ;) tylko nie wiem, czy na dłuższą metę to jest do wygrania :o raz jak coś tam olałem to co mówiła, to zaczeła już się smucić, że przestało mi na niej zależeć :o

My kobiety takie jesteśmy, nigdy nam nie wygodzisz. Ale gdyby mój chłopak był taki idealny, napewno by mnie to zastanowiło czy aby nie jest to gra z jego strony.

Gość czereś
czyli czas sielanki się skończył, czas pokazać pare wad :o

Gość benedekkk
no własnie tak się zastanawiam, czy taki ideał jej sie w końcu nie znudzi :o

Gość lkjhgfdslkjhgfd
a ty pracujesz piszesz,ze sprztasz bo ona pracuje a ty???

Gość madzialenkaaa
mój facet jest podobny, ale mi imponuje jego cierpliwość do mnie;)

Gość benedekkk
pracuje, ale na zmiany i mam więcej czasu niz ona :) z tą cierpliwością to tez prawda, mojakilka razy mówiła, ze ciekawi ją kiedy moja cierpliwość się skonczy :o

Gość Bunny_
Masakra... Placisz za was bo jestes facetem i to Twoj obowiazek. Dwa: Sprzatasz mieszkanie kiedy oonaaaa jest w pracy...a Ty co nie pracujesz? Trzecie: Nigdy jej nie powyzywales. To akurat Twoja dobra cecha. Wniosek: Dobry z Ciebie chlopak.

Gość Bunny_
Masakra... Placisz za was bo jestes facetem i to Twoj obowiazek. Dwa: Sprzatasz mieszkanie kiedy oonaaaa jest w pracy...a Ty co nie pracujesz? Trzecie: Nigdy jej nie powyzywales. To akurat Twoja dobra cecha. Wniosek: Dobry z Ciebie chlopak.

Gość zupapomidorowa.
Mój taki jest. Nigdy mi się nie znudzi! :D

Gość benedekkk
płacenie za wspólnie wynajmowane mieszkanie i utrzymywwanie nas to twoim zdaniem mój obowiązek?:o

absolutnie się z tym nie zgadzam, że obowiązkiem faceta jest utrzymywanie dziewczyny, w końcu też pracuje więc dlaczego nie może dokładać do czynszu

Gość benedekkk
ma inne poważne wydatki i sam takie rozwiązanie zaproponowalem, idzie na to w zasadzie wszystko co zarobie, ale co tam :)

Gość krupnik........ .
..Sie w praniu okaze czy sie oplaca ze taki dobry jestes...? Moja lubi jak ja sprzatam..ale do kuchni mnie nie chce dopuscic..i tam tkieree..ale jest oki..🖐️

Gość lalalaa
benedekkk jesli jesteś taki jaki opisałeś, w takim razie jestes Naprawde Zajebistym Kolesiem zazdroszcze jej :))

Tak gadacie, że jest idealny, a dla mnie jest ciotą i w końcu go ta dziewczyna zdradzi 🖐️

Gość Bunny_
Tak. Moj chlopak tez oplaca nasze mieszkanie, robi zakupy i wogole. Ja nie poniewaz zarabiam trzy razy mniej niz on a pieniadze trzeznaczam na studia, ubrania, fryzjera, kosmetyczke i kosmetyki. Jego stac mnie nie.

Gość Bunny_
Tak. Moj chlopak tez oplaca nasze mieszkanie, robi zakupy i wogole. Ja nie poniewaz zarabiam trzy razy mniej niz on a pieniadze trzeznaczam na studia, ubrania, fryzjera, kosmetyczke i kosmetyki. Jego stac mnie nie.

Gość Bunny_

nie dajesz mu ani grosza, bo musisz miec na fryzjera i kosmetyczke? :o zwykła utrzymanka więc jestes :o