Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Josska

Czemu w Polsce prawie nie ma tak dobrze zbudowanych facetów?

Polecane posty

Gość wyrywałam 2 tygodnie temu
prawie dlatego, że nie ma

Gość licz siły na zamiary
Dobrze ze polki są piekne i "zbudowane". Papiloty z pod mochera wystają jak rano do biedronki piciskają :D

Gość Loszka szczeroszka
Bo w polsce przecietny facet ma odstający brzuch, nie wie co to siłownia i żygać się chcę jak się rozbierze na basenie plazy :P

Gość facetpolakk
bo uwielbiamy golonki z piwkiem, siedziec na dupie wszedzie jezdzic samochodem

Gość Ankonaa
Zajebiście 3 są :) i te wyrzeźbione ciała mmmmm :) ciacha :P A co dfo polaków to zgadzam się w 95& beznadzieja w sylwetce phii

Gość a jak wy wygladacie
plastikowe lale i blachary kilo tapety i myslicie ze fajne laski jestescie, buhahahaha , nie dosc ze tapeciary to jeszcze pusciary w glowach hahahaha

Gość poznaniankaaaaaaa
ja wy te 3 cioty nazywacie ciachami to nie zazroszcze gustu, sa totalnie aseksualni, brzydcy itd. bleeee kijem bym nie ruszyla

Gość loseka19
Co do twarzy to kazxdy ma swoj gust ale cialo mają zajebiste!!!!! uczcie sie obleśni polscy faceci

Gość nic nie kuma
wrocilam do Pl poszlam na basen i bylam zadowolona ze nasi faceci tak dobrze wygladaja bylam w 2 roznych krajach i takich facetownie nie widywalam wiec chyba nie jest tak zle z naszymi facetami ;)

Gość facetzosady
lalka jak mialbym tak wygladac jak te 3 cioty to sznurek i na drzewo hahahaha ale gust ja pierdole

Gość Kafeterka nl
Heheh najlepsze to że teksty w stylu jak "facetzosady" czy "a jak wy wygladacie" pisza faceci którzy sami wygladają jak siedem nieszczęść - pewnie odstający brzuch (fuuuuuuuuuuuuuu) niewyjściowa twarz a może i niscy (to już totalna tragedia) Ci na fotce sa pod względem sylwetki idealni :>

Gość hkhkhkhkhkhkkhkh
smierdzi mi z krocza pomocy

Gość Aśka__1990
Kafeterka nl haha dokładnie tak jak piszesz :D:D:D

Gość neska79
ja pewnie nie bede oryginalna ale napisze ze wlasnei tak powinien wygladac z sylwetki fajny facet - szczuply z ladna rzezba miesni. a w polsce? faceci nie dbaja o siebie i tyle - poznaje faceta widze odstajacy brzuch juz mnie odrzuca co by bylo jakby zdjal koszulke na silownie leniee

Gość silowniastop
nie bedziemy chodzic na silownie tylko jesc golonki i pic piwsko, zero ruchu bedziemy wszedzie dupy wozic samochodami a jak wam nie pasi to wypierdalac

Gość neska79
silowniastop to twoj wybor, dlatego jestes zdesperowanym i sfrustrowanym facetem siedzacym na damskim forum ktory wyglada jak nieszczescie :P

Gość Anielska Łezka
heh nie ma nic gorszego niz facet z piwnym brzuszyskiem :o gorsi są juz chyba tylko niscy :o

Gość Anielska Łezka
Danny słuszne te twoje kompleksy bo chyba nie slyszal nikt o tym zeby dziewczyna opisujac faceta marzen wstawila przymiotnik "niskiego" zamiast "wysokiego" Niski facet to może być ze mną... ale kolegą;) bez urazy

Gość fajne ciacha
jak to serferzy zreszta :)

Gość doqtor q
Powiem ci dlaczego tepa pisdo nie ma duzo takich mezczyzn w polsce.Dlatego ze taki mezczyzna musi zarobic na taka wyzyskiwaczke jak Ty,po pracy musi szybko leciec zjesc fastfood bo Ty nie umiesz gotowac.Po zjedzeniu oczywiscie leci do Ciebie by moc ci zasponsorowa knajpe,impreze,kino.Czasem dasz mu dvpy,a on potem zjebany na maxa idzie do chaty wyspac sie by moc od jutra znow zaczac ta syzyfowa prace tepa pisdo bezmozgowa!

Gość o. kolega wyzej ma racje
w 100%

Gość sdfewr34r324324
Cgyba mieszkasz w jakiejś odległej od cywilizacji wiosce, bo w Warszawie przynajmniej co czwarty jest taki.