Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beata1200

dlaczego facetow śmieszy, jak inny facet mówi do żony kochanie?

Polecane posty

Gość Beata1200

mój mąż, jak odbiera ode mnie telefon, to mówi: "tak kochanie?" a kumple się z tego śmieją. jak jesteśmy na jakiejś imprezie i mój mąż coś ode mnie chce to mówi: "kochanie, czy możesz...?" i kumple też się z tego śmieją.... znaczy z mojego męża się śmieją, że tak mówi. on ma to gdzieś, ale mnie to zastanawia... co w tym śmiesznego? bo ja nie kumam...

Gość gggggghjhgkgkj
moze ci rogi przyprawia i dlatego sie z tego smieja bo o tym wiedza

Gość Beata1200
no tak, że też ja na to nie wpadłam... jaki problem by nie był, to powodem zawsze jest zdrada. to takie oczywiste, a ja głupia pytam :O

Gość dokładnie
właśnie miałam to napisać, wchodząc ze strony głównej, ale widzę, że mnei już jakieś ggggg........................ coś tam ubiegł/a :D kumple śmieją się z dobrego żartu po prostu ;) a na poważnie, to taka samcza reakcja.. a mąż to odważny nonkonformista z kręgosłupem i jajami ;)

Gość Beata1200
ale to naprawdę tak śmiesznie brzmi czy co? nigdy się nad tym nie zastanawiałam, ale kiedyś tak zwróciłam uwagę, i mało który facet mówi do swojej kobiety: "kochanie", to fakt... ale czy jak już powie to jest powód by się z tego śmiać?

Gość gggggghjhgkgkj
u Nas w towarzystwie nie ma z tym problemu jak rozmawiam z mezem przez tel jak jest w pracy to nie ma tez z tym problemu

Gość wystarczy pomyśleć że
są poprostu zazdrośni, że wy dobrze ze sobą zyjecie, gdy tymczasem oni się żrą z swoimi babami. Mój facet mówił do mnie "Smyku", "Kotku", "Kochanie" i też się śmiali, że jest u mnie pod pantoflem. A oni zazdrościli, że my bylismy dla sibie uprzejmi i okazywaliśmy sobie szacunek. Mój facet opowiadał mi niekiedy, że był strasznie zafstydzony, jak któryś z jego kolegów wulgarnie i po chamsku odpowiadał do żony. Nie wiedział jak ma zareagować.