Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Another Part of Me

orange oszuści co mam robić?

Polecane posty

Gość Another Part of Me

przedłużałam umowę z orange (zadzwoniła do mnie konsultantka z propozycją), umówiłam się na konkretny telefon, a przysłali mi inny, którego nie zamawiałam... kurier nie wziął paczki bo "to nie od niego zależy", a konsultant z orange do którego dzwoniłam poradzić się w tej sprawie powiedział tylko tyle, że muszę to odesłać z odstąpieniem od umowy i że ten druk jest w paczce, ale nie było go tam :| i co ja mam teraz zrobić? ale jestem wsciekla 😠

Gość no odeslij
nie musisz z drukiem, a jak chcesz druk to idz do salonu firmowego to ci dadza nie chcesz telefonu, to odeslij, anuluja i luz

Gość
bierzesz paczke z caa zawartoscia i niesiesz do tego adresu co masz na paczce nadace, abo do najbizszego saonu i tam gadasz w oczka z pracownikiem a jak nie to z kierownikiem i rozwiazujesz problem najepiej zebys znala dzien rozmowy z konsutantka i mniej wiecej godzine, oni to maja na tasme nagrywane ...

Gość LUBIE ORANGE I BASTA

Gość Another Part of Me
pamiętam dzień rozmowy, godzinę, ale nie pamiętam nazwiska konsultantki :o poza tym nie wiem czy w salonie mi pomogą bo to załatwiałam przez telefon... ale baba z któa rozmawiałam jakaś ograniczona, 4 razy powtarzałam jej jaki chcę, przytakiwała a i tak co innego dostałam wrr :o