Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sandra1234567

jak to jest urodzic dziecko , co sie czuje

Polecane posty

Gość sandra1234567

chciala bym wiedziec,,, i jak zaczelo sie malzenstwo jak rozpoczac nowe zycie od poczotku ,,, mieszkanie itp

zupełnie nie rozumiem drugiej części Twojego pytania. Zresztą pierwszej części też nie rozumiem - chodzi Ci o poród, czy wychowywanie dziecka?

Gość Scholastka21
musisz sama przeżyć poród żeby tak naprawde dowiedziec się jak to jest urodzić, z mojego doświadczenia moge powiedziec ci że dla mnie była to fajan chwila jak juz synek pojawił sie na świecie, ale w tym momencie jak juz go urodziłam to byłam szczesliwa ze już po bo to był masakryczny wysiłek, teraz wiem jednak cztery miesiące po ze było warto męczyć się te 6h bo mam piękne zdrowe dziecko, co do nowego zycia, to po prostu trzeba sie przestawić na tryb dorosłości i starac się jak najlepiej je sobie ułożyć, teraz juz tylko ty decydujesz o tym co jak i keidy będzies robić. mam nadzieję ze pomogłam, pozdrawiam i zycze powodzenia :)

Gość halina co się wypina
gówno sie czuje, jest się zmęczonym nieziemsko

Gość GEORGIA38
Boli jak cholera, ja sie rozbeczałam ze szczescia ze koniec :) Kiedy mi pokazali Stacha nawet chyba nie rozumiałam co sie stało wazne było ze przestało bolec. Nio i dziwna pierwsza noc, zmeczona na maxa a nie mozna zasnac ( podobno adrenalina). Nio ale radosc jest pozniej, młody ma juz 4 lata i jest rewelacyjny