Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamuśka 000000

PWRÓT ZE SZPITALA Z DZIECKIEM.

Polecane posty

Gość Mamuśka 000000

Co robiłyście od razu po powrocie ze szpitala??? Co trzeba po kolei robić... Prosze o pomoc, wy doświadczone wiecie lepiej.

Gość Mamuśka 000000
to ja wiem:-) raczej nie do konca kiedyś pewnie wyleci z rodzinnego gniazda i założy swoje;-) no tak przyjeżdzasz z dzieckiem sprawdzasz czy cos zrobił w pieluszke jak tak to przewijasz, karmisz i kładziesz spać i co potem??? wolny czas dla siebie i cieszenie sie maleństwem??? Sory ale przez to wszystko mam metlik w głowie

Gość Mamuśka 000000
????

Gość a co chcesz jeszcze z nim robi

mamuska,nie zdziw sie jak to wszytsko nie bedzie takie latwe,jak malnstwo bedzie plakalo itp i nie bedzie chcialo spac troche dziwi mnie twoje pytanie no i nierozumiem doskladnie co chcesz abysmy ci napisali ze wracasz do domu zdejmujesz kurtke,buty n kurcze sama zobaczysz co bedzies robic,nie ma okreslonej reguly ze wracasz do domu z dzieckiem i robisz to to to ja pamietaj jak wrocilam to rozebralam malego,potem nakarmilam,i wcale nie odpoczywalam bo trzeba bylo rozpakowac torby,poslac lozeczko,zrobic cos jesc ,przyszli rodzice,jeszcze tegosamego dnia ubieralalm choinke, i cierpialam z powodu zszytego krocza!

ja jak przyszłam to wsadziłam dziecko do łóżeczka bo spało i wyszłam z psem na spacer, żeby się przewietrzyć po 2 dniach w dusznym szpitalu :) a potem zabrałam się za gotowanie

Gość nie wiem co dokładnie
dokładnie masz na mysli. Ja np po powrocie ze szpitala, wypakowałam torbe nastawiłam pranie, dziecko jak się obudziło to nakarmiłam , przewinełam, obiad zrobił mąż, a ja poszłam się położyć, wieczorem kąpanie dziecka i karmienie i tak w kółko...troche jest ciężko na początku ale po ok 3 miesiącach wszystko wraca do normy i dziecko ładniej śpi, zobaczysz będzie dobrze ja tez sie stresowałam strasznie i niepotrzebnie. pozdrawiam