Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Danabanana

MAM 19 LAT I MIESZKAM Z RODZICAMI

Polecane posty

Gość Danabanana

Czy to źle? nie mam nikogo do kogo mogłabym się wprowadzic jak na razie, do szkoły nie chodzę i rozglądam się za jakąś robotą

Gość kibel
idź na studia bo pracy nie znajdziesz a jak tak to bardzo ciężką i mało płatną jak kiedyś zawodówka była standardem to w dzisiejszych czasach studia nimi są :(

Gość Danabanana
Ale ja jestem po gimnazjum:(

To dlaczego nie poszłaś do szkoły średniej ? Ja mam 22 lata i też mieszkam z rodzicami. Jestem w trakcie studiów licencjackich.

Gość kibel
to idź do liceum dla dorosłych wykształcenie to podstawa

Gość Danabanana
Ja też jestem zdania żeby iśc do szkoły dla dorosłych, jakieś technikum coś takiego. Ale moi rodzice chcą żebym poszła na kurs do jakiejś pracy

Gość Bunny_
MAKABRA! Daj im spokoj darmozjadzie.

Gość Podstawa czego
Niech nie idzie. Za 10 lat albo wcześniej bedzie żałowała. Wtedy pójdzie po rozum do głowy i zechce iść do liceum. Tylko bedzie wstyd bo w takim liceum to same dzieciaki chodzą a ona bedzie stara dupa. Kiedyś bedzie miała dzieci które będą się za nią wstydziły. Kobieto wiem co mówię mam 29 lat i w tamtym roku zdawałam maturę było ciężko bo w klasie sama młodzież w twoim wieku. Na przyszły rok idę na studia sytuacja zapewne się powtórzy. Nigdy sobie nie wybacze że tak głupio zmarnowałam życie. Życie które jest jedno!

Gość Danabanana
Bunny_ jak ci się tu coś nie podoba to nie pisz i mnie nie wyzywaj

Gość moje 5 groszy dodam
a twoi rodzice sa po kursach? nie skonczyli zadnej szkoly ponad podstawowke? i chca zeby ich dziecko mialo tak samo zdupione zycie jak oni???

Gość kibel
jak posłuchasz rodziców to skończysz jak oni

Gość Floo
Idz do Liceum dla dorosłych najlepiej wieczorowo bo zaocznie niewiele się nauczysz a w dzień możesz pracować i wynająć sobie jakiś pokoik jeśli przeszkadza Ci mieszkanie z rodzicami. Czemu po gimnazjum nie poszłaś dalej się uczyć?

Gość kibel
chce mi się siku!!!!!!!!

Gość Bunny_
Dziewczyno to wstyd. Wstyd i jeszcze raz wstyd. Zabieraj tylek i do szkoly. Idz do liceum wieczorowego i szukaj pracy. Pomysl sobie, ze do konca zycia bedziesz nikim. Nie jestes nawet tym "nieukiem po zawodowce" Naprawde, przemysl to. Jaki facet na poziomie Cie zechce?

Gość Bunny_
Dokladnie. Dlaczego zrezygnowalas ze szkoly?

Gość Bunny_
Dokladnie. Dlaczego zrezygnowalas ze szkoly?

Gość Floo
Bunny_ nie przesadzaj! nie nazywaj kogoś nikim z powodu braku wykształcenia! Może Danabanana brak jest wykształcenia ale Tobie za to WYCHOWANIA! A co do faceta to jeśli jest wartościową kobietą to znajdzie sobie mężczyznę. Ale co fakt to fakt,jeśli masz możliwość idź się uczyć. Wyobraź sobie ,że za kilka lat będziesz miała dziecko,przyjdzie prosić Cię o pomoc w lekcjach a tu klapa! mama nic nie potrafi!

Gość Bunny_
Floo: Wiem co mowie. Taka jest prawda.

Gość Bunny_
Takie osoby do konca zycia beda wysluchiwaly krytyki innych. Ich dzieci beda sie wstydzic tego, ze mamusia jest po gimnazjum. A poreszto jak powiedza swoim dzieciom, ze powinny sie uczyc skoro same tego nie robily? Slowa krytyki sa bardzo wazne. Ktos moze Cie glaskac i potulnie mowic, ze cos jest "nie tak" a to i tak nie poskutkuje. Inny przyjdzie i stanowczo powie Ci: "Jest zle, czas na zmiany, to jest karygodne" Wtedy wiadomo, ze czas cos zrobic w swoim, zyciu aby bylo lepiej. I jeszcze. Co do autorki, ona doskonale wie o tym, ze to jest zle. Chce to zmienic. Floo: O ile szczerosc w dzisiejszych czasach jest brakiem manier i wychowania to dobrze niech Ci bedzie.