Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ignacja

Dobry ginekolog państwowo Gdańsk poszukiwany!

Polecane posty

Hej! Poszukuję dobrego państwowego ginekologa z Gdańska. Do tej pory chodziłam prywatnie, ale po ostatniej wizycie nastąpił bunt (120 zł za wypisanie recepty) i postawiłam korzystać ze swojego ubezpieczenia. Bedę wdzięczna, jeśli kogoś polecicie.

Gość werfwerfwe
Ale chodzi ci o profilaktykę czy leczenie? Bo ja chodząc tylko na kontrole, raz na ruski rok, zawsze byłam zadowolona z każdego miejsca, gdzie trafiłam. A teraz jestem w ciąży, więc szukałam takiego polecanego przez ciężarne i rafiłam na Jagiellońską, do dr Zinkiewicza i cieszę się z tego wyboru. Mogę polecić. Niemniej jeśli masz szczególne potrzeby ze względu na zdrowie, to nie wiem kogo radzić. (Kiedyś fajny lekarz był w przychodni w Nowym Porcie. Teraz trafiałam tam na lekarkę i radzę omijać to miejsce obszernym łukiem. Baba jest po prostu złodziejką i celowo wprowadza ludzi w błąd. Pracę w przychodni wykonuje do tego na odwal.)

Dzięki za odpowiedź :) Póki co jedynie profilaktyka, nie mam raczej żadnych problemów, liczę jedynie na to, że jeśli się ewentualnie pojawią, iż lekarz to wykryje. Pozdrawiam i naprawdę dzięki!

w przychodni na Abrahama przyjmował kiedyś doktor Jankowski, nie wiem czy jeszcze przyjmuje, ale jeśli tak, to polecam :)