Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zimnaSUKA

ca sądzicie o takiej zemście!!!

Polecane posty

Gość zimnaSUKA

koleś zasłużył na zemste za to jak mnie traktował, więc wymyśliłam, że jak do mnie zadzwoni i poprosi żebyśmy się spotkali, przyjade do niego pięknie się ubiorę, wypachnię stworze romantyczny nastrój następnie zaczniemy się całować, później zacznę rozpinać mu spodnie, włożę rękę do środka i nagle ... zaczne się śmiać i powiem 'ale masz małego, tak to się nie będziemy bawić...' wstanę i wyjdę, dobre? :) co byście faceci zrobili jak panienka by was tak urządziła? ;]

Gość też kobieta26
Dla mnie to jest upokarzające, brak kultury. Szanuj się dziewczyno! Co Ci to da. Eh ze są takie kobiety, wstyd!

Gość intisimi
hehehehhe dobre !!!!

Gość zimnaSUKA
moze i brak kultury ale on zachowal sie wiekszym brakiem kultury w stosunku do mnie , dodam ze nie kochalam sie z nim wczesniej a jedynie widzialam ze ma maly interes ;]

Gość też kobieta26
Jeśli postąpił nie wporządku to olej go.Zapomnij. A siebie szanuj. Kobieta powinna znac swoja warosc, pomysl sobie jestem wartosciowa dziewczyna, fajna, ladna a on jest zwyklym burakiem.

Gość szkoda gadac z idiotkami
boze co za tepa dziecieca zagrywka:D:D:D:D:D idz ty dziecko lepiej na dyskoteke:D:D:D:D:D

Gość przytulasek
Zeby nie obrucilo sie to przeciwko tobie! bo co on powie kolegom?ze go wysmialas?nie ze przyszlas prawie sie na niego rzucilas ale on nie chcial miec z toba nic wspolnego albo ze sie przestraszylas "jego giganta" i zwialas. niewarto nawet sie nad taka zemsta zastanawiac...

Gość To za mało idź na całość.
Zaproś gościa z olbrzymim fiutem i daj mu się zerżnąć na jego oczach. Albo oddaj się całej jednostce wojskowej i wyślij mu zużyte kondony. To jest prawdziwa zemsta a nie taka dziecinada.

Gość wow ow ow
dobre! jeszcze długo będzie miał kompleksy, raczej nie zapomni ;)