Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama 11 msc

do mam jedynaków - czy wasze dzieci się nudzą?

Polecane posty

a czemu miałby sie nudzić? jak był mniejszy to spędzał czas ze mną, tatą, dziadkami, ciociami, każdy sie z nim bawił. Ma dwa pietra niżej koleżankę w sowim wieku wiec jak jest w domu to i tak z nią sie bawi, chodza razem na podwórko ze mną czy z sąsiadką, albo sie odwiedzają. Teraz zaczał przedszkole to w ogóle sie nie nudzi bo szaleje z dziecmi tam. Ja zreszta nie usiedze w domu 5 min wiec jak tylko jest ze mną to gdzieś razem wybywamy. Nie ma czasu sie nudzić:) dziecko sie nudzi jak jest zostawione samopas, jak matka robi swoje a dziecko samo w pokoju. U nas nigdy tak nie było.

Gość moja jedynaczka lat
5,5 się nie nudzi. Do 16.30 jest w przedszkolu. Potem zajęcia popołudniowe. Wracamy do domu o 18. Opowiada co się działo przez cały dzień, przytulamy się, robimy razem kolację, kąpiel, bajeczka i spać. A w weekendy też robimy co się da, żeby nie siędzieć w domu. Nie ma czasu na nudę.

Gość lilala 0987
nie nudza sie tak samo jak rodzenstwo miedzy ktorym jest kilka lat roznicy! o tym najstarszym sie jakos nie mowi, ze sie nudzi! zawsze to tylko jedynaki sie nudza :O