Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

spa_cja

Szpital im. Madurowicza w Łodzi

Polecane posty

Dziewczyny, które rodziły już tutaj, bardzo was prosze o opinię dotyczaca porodówki:)

moja bratowa tam lezała jak poroniła potraktowali ja gorzej niz swinie nie zrobili nic by uratowac ciaze tylko kazali czekac potem ja wyczyscili brudna od krwi zostawili i poszli

Gość ja trafilam tam
z ciaza zagrozona ( ten szpital byl najblizej domu ) bylam wtedy w 28 tc , zaczely sie silne czeste skurcze , w szpitalu okropna baba ( lekarka , ktora przyszla do izby przyjec po pol godzinie ) ktora mnie bolesnie zbadala powiedziala ze zaczeala sie akcja porodowa ale niestety nie moga mnie przyjac bo nie maja miejsc a poza tym nie maja respiratora dla dziecka ! kazali mi jechac do Matki Polki - nawet nie zaproponowali mi podwiezienia karetka - cale szczescie ze nie bylam sama i maz mnie zawiozl . W Matce Polce zajeli sie mna jak trzeba - podlaczyli do kroplowki ( lekarze nie wiedzieli czy urodze czy skurcze zanikna ) . na szczescie po 5 h skurcze przeszly - w szpitalu bylam tydzien czasu ( dodam ze urodzilam szczesliwie w terminie w 40 tc w Matce Polce ) . Nie Polecam Madurowicza - okropny personel ktroy robi laske a los ciezarnej ma gleboko gdzies !!!

To i ja dołożę. Moja znajoma rodziła w tym szpitalu - miała CC i lekarz tak "machał" skalpelem, że prosto z porodówki maluszek pojechał karetką do Matki Polki na szycie przeciętej powieki :( Cud że oczko całe.