Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nielegalna1986

przez chwilę jest mi po nich niedobrze...why?

Polecane posty

Jakiś czas temu brałam codziennie Vigor,ale zawsze po tabletce przez kilka dosłownie kilka minut miałam odruchy wymiotne,ale nie wymiotowalam na szczescie,chociaz pozniej od tego bolała mnie głowa...więc przestałam je brać...a teraz biorę inne tabletki-też witaminy, ale calkiem inne....i to samo....dlaczego tak sie dzieje?

Gość nie wiem ja tam biorę i jest
może na pusty żołądek bierzesz?

Gość po co chemią się faszerujesz
twój organizm jest mądrzejszy od ciebie, jedz warzywa, owoce, kasze

ja tez tak się czułam kiedy brałam witaminy. Czasem było tak ze wymiotowałam po nich. Przeżuciłam się na preparaty musujące do picia i już mi się cos takiego nie zdarza. Nie wiem w sumie czemu one tak działają ale wydaje mi się że moze chodzić o ich stęzenie. Kiedy pijesz witaminy rozpuszczalne wtedy bardziej stopniowo one docieraja do żoładka a wtabletce to taka bomba dla niego. I jak ktoś ma wrażliwy zołądek to gorzej je przyjmuje

Gość kurde ale trafiłam
właśnie dosłownie 10 minut temu też to przeżyłam. tzn wzięłam vigor i było mi po nim tak niedobrze. zauważyłam do od jakichś kilku dni.. jem warzywa, owoce, odżywiam się zdrowo, ale mimo to brak mi witamin, więc chyba jakoś muszę je uzupełniać.