Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość usg dopochwowe

wczoraj byłam na usg, na którym widać już było dzidzę

Polecane posty

Gość usg dopochwowe

nie było to jeszcze usg położnicze, to wykonywane w 12 tyg. jestem w 10 tyg i doktor chcial zobaczyć czy wszystko ok. dziewczyny, jakie to jest super uczucie!!!do tej pory nie mogłam uwierzyć ze coś tak się we mnie rozwija. a wczoraj zobaczyłam tą kryszynkę, mierzącą 3,29cm, machającą rączkami i nóżkami. niesamowity widok:D dziwię sie kobietom, które deklaruja z enie chcą mieć dzieci. nie wiedzą co tracą. ale ich wybór

ja na kazdym USG ryczalam... (mysle ze to dzialanie hormonów w ciazy) Najfajniejsze są takie usg na poczatku ciazy bo potem jak dziecko juz duze to nie wiele widac... a tak to mozna sobie poogladac jak sobie slodko plywa :P :D:D:D Ale nie dziwie się kobietom, ktore nie chcą miec dzieci :P Zreszta sama zobaczysz za jakiś czas... powiedzmy 2-3 lata :P:D:D:D

Gość usg dopochwowe
mam wokół siebi ewiele dzieci, mimo ze nie moich ale mam duży wkład w ich wychowanie (3 u siostry i 1 u brata) najlepsza była reakcja męża. na początku nie chciał ze mną wchodzić bo powiedziałz ę nie zniesie widoku obcego faceta grzebiącego mi w pipce, a poem ni emógł oderwać się od monitora:D

Gość ffrfef
Heh, żeby macierzyńswo sprowadzało się do oglądania filmików, to by było fajnie. Ja obejrzałam takie trzy. Podobało mi się, nie powiem. Ale teraz czeka mnie poród i zimno mi się robi ze strachu przed codziennym zasuwaniem przy dziecku. :D Niemniej faktem jest że do końca zycia będę pamiętać jak mojemu partnerowi rozjarzyły się oczy gdy pierwszy zobaczył córeczkę na ekranie.