Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez pracy i niebawem pewnie i

......chcę się rozstać z facetem, bo nie mam pracy/ i nie mogę jej znaleźć.....

Polecane posty

Gość bez pracy i niebawem pewnie i

stale mnie pyta, jak mi idzie szukanie pracy; nie jest łatwo... czuję, że moje poczucie własnej wartości spada diametralnie z każdym dniem i z każdą kolejną nieudaną rozmową kwalifikacyjną :( p.s.: nie mieszkamy razem - kończę studia, mieszkam jeszcze z rodzicami

Gość ja też nie mam pracy
ale my mieszkamy razem ;/ czasem mi strasznie głupio, kiedy muszę go prosić, żeby mi coś kupił. Ale nie zerwe z nim, bo nie miałabym gdzie mieszkać, poza tym go kocham

Gość lolopopa
do poprzedniczki taka sytuacja jest rzeczywiście mało wygodna, bo wiadomo, kobieta jak to kobieta swoje potrzeby ma :(

najpierw skończ studia a potem sie zastanow co dalej... ale my mieszkamy razem ;/ czasem mi strasznie głupio, kiedy muszę go prosić, żeby mi coś kupił. Ale nie zerwe z nim, bo nie miałabym gdzie mieszkać, poza tym go kocham kochasz czy nie masz gdzie mieszkac i dlatego przy nim tkwisz?

>>Ale nie zerwe z nim, bo nie miałabym gdzie mieszkać Czyli jesteś z nim, bo cie sponsoruje i daje dach nad głową, żałosne :o

Gość tralalalallalalala
galerianki.......

Gość ja też nie mam pracy
A czy ja powiedziałam, że on mnie sponsoruje?? Jestem pasożytem i sponsorują mnie rodzice. Studiuje dziennie i za bardzo nie mam jak pracować tak, żeby być tylko i wyłącznie na własnym utrzymaniu. Kocham go, bezapelacyjnie, a to, że od czasu do czasu coś mi kupi, to chyba nie jest nic złego. :)