Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małgorzata999

Pomocy, już nie wiem co myśleć...

Polecane posty

Gość małgorzata999

Witam, mój problem polega na tym,że kochałam się z partnerem i niefortunnie, kondom nas zawiódł, tzn zsunął się..Zauważyłam,ż wiele jest takich tematów ale proszę o wyrozumiałość. Kochałam się z nim w 9 dzień cyklu, jakoś po tym chyba w 11 dniu miałam mieć jajeczkowanie.No i tu teraz jest mój problem.Jestem w 13 dniu cyklu,i wczoraj zauważyłam silne kłucie z prawej strony podbrzusza tak jak by jajnik w czasie owulacji..Dziś też zauważyłam,że mnie lekko kłuje..Nadomiar złego non stop chodze sikać, cały czas co pół h nawet.Gdzieś wyczytałam,ze to pierwszy objawy ciąży? Ale to chyba by było za szybko prawda? Naprawdę niezła ze mnie panikara, wiem, ale z tym sikaniem i kłuciem nic sobie nie wmówiłam po prostu obserwuję się i to zauważyłam. Bardzo proszę o opinię sytuacji doświadczonych kobiet,bardzo mi na tym zależy. Pozdrawiam Małgorzata.

Gość małgorzata999
czy nikt nie może mi czegoś poradzić??

hej na objawy to poczekaj jeszcze z miesiąc jakby co bo mogą wystąpić ale nie na pewno teraz więc pozostaje tylko czekać

Gość małgorzata999
kobietki kiedy pojawiają się humorki w czasie ciązy? i bóle brzucha? bardzo proszę o odpowiedź.:(

Gość a ja sypiam
a myślisz ,że odczuwasz objawy ciązy po dwóch dniach :-o dziewczyno wkręcasz sobie !!!! boli cię jajnik bo masz jajeczkowanie - to normalne . Wyobraź sobie ,że nie tak łatwo zaciążyć.

jak mieliscie taka przygode to trzeba bylo isc do gina po tabletke po i na pewno sobie wgrywasz objawy ciazy

Gość salatkagrecka
Dziewczyny pamietajcie!!- lepiej sobie załątywic recepte na Postinor/Escapelle duuużo wczesniej by potem nie gonić i życ w stresie!! Najskuteczniejszy zreszta jest 1h po feralnym sexie..potem jego skutecznosc drastycznie spada. I w sytiacjach takich jak Małgorzaty.... przy najmniejszej niepwenosci, zażyć tą tabletkę. Nic się nie dzieje, jedyny objaw uboczny jaki moze byc to przesunięcie okresu o kilka dni. ale bez paniki, :)