Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIe wierze ze..

ZNOWU ZNALEZIONO DZIECKO W ŚMIETNIKU!!!!

Polecane posty

Gość NIe wierze ze..

NIe wiem jak matka może dopuścić sie takiego czynu!!! Znaleziono noworodka w śmietniku, niestety maluch już nie żył!!! Nie wiem jak matka może dziecko które nosi w sobie tak porzucić i zostawić na śmierć!!!!

Gość szok..... niewyobrażalne

Gość NIe wierze ze..
Nie myśla takie matki!!! Przecież specjalnie sa robione okienka żeby włożyć noworodka, nie lepiej tak zrobic i dac jemu szanse żyć???

Gość takie matki bedą ukarane
ja nierozumiem!!! to jak nie chce tego dziecka to przeciez może zostawić w szpitalu,przecież jest tyle malżeństw które nie mogą mieć wlasnych dzieci i chętnie by zaodoptowali!!! ta suka bedzie cierpiala i wszystkie inne!!!!!

A SŁYSZAŁAŚ O SZOKU poporodowym , baby blues , o patologii , o alkholiczkach które mózgiem nie myślą , o uposledzonych , którym jesy wszystko jedno gdzie wrzucą dziecko SŁYSZAŁAS >? TO CO SIE DZIWISZ GŁUPIA

Gość NIe wierze ze..
co zaraz glupia mnie wyzywasz ktetynko

Gość jebyneby
kargul -> nie, one nie slyszaly.Na kafeteri nie pisuja takie osoby to skad maja wiedziec?Ich znajomosc swiata ogranicza sie do tego forum jedynie.

Gość Nie wierze że...

Gość kkk3
kargul dlaczego od razu glupia???

Gość Nie wierze że...
wyżej to podszyw ja nie wyzywam innych. ale moga oddać dziecko do takiego okienka. dac szanse życia maleństwu ile małżenstw stara sie o dziecko

Gość kargul sama jest glupia
bo to kargul hehehe

Gość i dlatego powinna być
dostępna aborcja... a tak poza tym nie wszędzie są te okna życia PS. nie pochwalam tego co zrobiła ta kobieta

Gość NIe wierze ze..
kargul szaleje w lesie hihi

Gość Nie wierze że...
co nie którzy potrafia tylko wyzywac i ubliżać innych bo miedzy ludzmi nie potrafoa sie zachować

Gość Nie wierze że...
ale nie każdego stać na aborcję, powinni znlaezc ta matke i dac jej dozywocie

MOGŁA ODDAC DO OKIENKA ŻYCIA -----------> a moze była zamroczona wódą , naćpana , albo jest chora psychicznie i dla niej to bylo wyrzucenie smiecia który był w niej 9 msc a nie dziecka , i prawdopodobnie nie myślała w kategoriach osoby normalnej której nigdy w zyciu do głowy by nie przyszło aby dziecko wrzucic do śmietnika , TERAZ ROZUMIESZ ? CZY Dalej nie jarzysz?

Gość jrjryyr
Phhh... Jakby mogły, to by oddały. Ale pewnie nie mogą bo im jakieś zaburzenia psychiczne lub inne względy (strach, szok itp) przeszkadzają. Co tu dużo gadać, chore zachowania zawsze będą się zdarzać. Zresztą jeśli chodzi o porody, to takie dziwne sprawy są normalne w całym świecie zwierząt (małpa porzuca małpiątko lub się nim bawi, nie wiedząc co robić, aż zabije; kotka zagryza kocięta, suka dusi szczenięta niechcąco się na nich kładąc itd itp).

Gość i dlatego powinna być
cyt; "ale nie każdego stać na aborcję" Dlatego napisałam, ze powinna być dostępna - czytaj powinna być gratis a nie w podziemiach za 2 tysiące...

Gość jrjryyr
A co do owych okienek życia, to bardzo ich mało. U nas w mieście ostatnio powstało takie jedno. Od razu ludzie uznali pomysł lokalizacji za idiotyczny, i słusznie. Wiecie gdzie ono jest? Przy sanktuarium, daleko w lesie na skraju miasta, tam gdzie trudno dojechać a co dopiero dojść np na piechotę a w dni powszednie jeden autobus kursuje. Zresztą... gdyby tak kobieta jechała z noworodkiem, mogłaby być ostatnią pasażerką i od razu wiadomo byłoby o co chodzi... Ogólnie sądzę że podrzucenie dziecka do szpitala, okienka w przychodni czy kościoła powinno być ułatwione.

Gość jrjryyr
]] cyt; "ale nie każdego stać na aborcję" Dlatego napisałam, ze powinna być dostępna - czytaj powinna być gratis a nie w podziemiach za 2 tysiące...[[ Zgadzam się. Aborcja nie powinna być jakąś wielką łaską o którą trzeba walczyć (często tak długo, że już jest za późno) lub czymś kosztownym dla bogatych i sprytnych.