Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dramatycznie-niekonsekwentna

Po czym poznać, ze dziewczyna podoba się obcemu facetowi?

Polecane posty

Gdy znacie się tylko z widzenia. Jakie to mogą byc sygnaly?

Gość ch uj ich wie
jeden przed 2 miesiace sie na mnie gapi, nie ! nie patrzyl on sie chamsko gapil. gdy odwazyl sie wreszcie zagadac, wymienilismy pare informacji o sobie i .......uwaga ...nic ! dalej sie gapi :o co lepsze pomyslalam - pewnie nie moze sie odwazyc - ja zrobie 1 krok i sie umowimy na kawe i oczywiscie wyszlo znow nic. niech idzie z bogiem

Gość slomiana roza
no wlasnie ja mam tez taki problem - moj kolega caly czas sie na mnie patrzy, jak go spotykam w metrze to staje lub siada jak najblizej mnie, wszystko pamieta co mu powiedzialam, zawsze sie usmiecha....i tez nic :o

Gość dfsadafs
zawsze gapimy się na cycki

bo mam taką sytuację, że pewien chlopak czasami bardzo zwraca na mnie uwagę, szuka mnie wzrokiem, nawet ogląda się po kilka razy, az zobaczy, że go zauwazylam, popisuje się, udaje takiego zrelaksowanego i pewnego siebie, przytrzymuje drzwi czekając zdecydownie za dlugo, kiedys nawet za mną gwizdal. ale kiedy przychodzi okazja do rozmowy to ucieka i udaje, że nie widzi :)

Gość no nie tylko na cycki
ale podczas rozmowy czesto gapicie sie na usta,dlaczego???Zawsze mnie to nurtowalo:P

Gość uprock
podobasz mu sie, ale woli zeby pozostalo "as is", t.j. bez blizszej znajomosci. tez czasami mam tak czasami ... to nie grozne

Gość uprock
jesli nie cycki i nie usta, to gdzie? w ucho mamy sie gapic, czy w nos? natura juz dawno wszystko obmyslila, gdzie nalezy sie patrzec, a co jest malo znaczace...

Gość to nie znaczy ze macie
ochote pocalowac,tylko ot tak? tak pytam bo wole wiedziec zanim uznam to za sygnal i p[ocaluje faceta z nienacka :D A kto mi lepiej odpowie jak mezczyzna;)

Gość dg1
pierwsze zawsze całujemy cycki