Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondiiiiiiiiii

kariera,pieniądze,luksusy

Polecane posty

Gość blondiiiiiiiiii

dziewczyny ciagle nam wmawiają co sie w życiu tak naprawde liczy,jjestescie młode a w rodzinie juz o dzieciach waszych wam wspominają ;/ a wy jestescie młode,studiujecie,macie plany waszej wielkiej kariery...chcecie pracowac w wielkich firmach,bankach,korporacjach...chcecie znać jezyki...rozwijac swoje talenty..wspinać sie po szczeblach kariery..chcecie miec pięniadze i móc pozwalac sobie na luksusy..chcecie ciągle także po studiach inwestowac w siebie..dalej sie rozwijać i poszeżać choryzonty,,marzą wam sie nieprzeciętne rzeczy...chcecie podbijac swiat..,chcecie tak wiele w życiu jeszcze osiągnąć a tu przecież zegar bilogiczny tyka bo macie 20 czy 20 pare lat i rzygac wam sie chce jak ktos mói ze dziecko,rodzinka i te sprawy są najwazniejsze macie tak..? ja tak mam..

Gość nooo tak
A ile masz dokładnie lat? Wielu pod 30 się zmienia, zaczynają myśleć o rodzinie...

Gość blondiiiii
no tak jak napisałam 20

Gość vvgyug
ja myśle dokładnie tak jak ty z tą różnicą, że jestem meżatką,ale oboje z męzem studiujemy i prowadzimy rozrywkowe zycie,o dzieciach absolutnie nie myśle

Gość nooo tak
Ja tak nie mam, życie tylko pracą i własnym rozwojem jest puste, obracanie się tylko wśród obcych ludzi bardzo niepewne...

Gość ale lipaaa
No to pogadamy za kilka lat, w wieku 20 lat to w dzisiejszych czasach mało kto jest gotowy na rodzinę, więc to normalne...

Gość blondiiii
moze dla Ciebie to nie mam sensu a jesli ja tak widze swoje spelnienie czym by było moje zycie jesli bym tych planów nie spełniła

Gość ale lipaa
Spełniaj, spełniaj, jesteś bardzo młoda, więc możesz mieć jeszcze wszystko...

Gość ale lipaaa
Tylko nie pisz o dzieciach, rodzinie, bo absolutnie jeszcze nie ten wiek...

Gość blondiiii
za kilka lat,nie sadze zeby to sie zmieniło np za jakies 5 lat,oczywiscie niczego nie moge byc pewna bo plany to plany a zycie to zycie...ale za jakies pare lat to dopiero wszystko bedzie przedemną :)) i dopiero wtedy zaczne kozystac z owoców swojej pracy:)

Gość ale lipaaa
Więc nie zapędzaj się, bo w wieku 20 lat, to wszystko zmienia się, jak w kalejdoskopie, nie zarzekaj się, że rodzina, to nie dla mnie, bo na to jeszcze za wcześnie...

Gość blondiiii
ale ja nie zarzekam sie ze rodzina to nie dla mnie... i wiesz zmienialo mi sie tak diametralnie jak miałam troche mniej lat...natomiast 20 lat to wiek gdzie czesto ludzie juz wiedza co chca w zyciu robic..i maja te plany juz konkretne...tak jest ze mna i nie zamierzam rezygnowac ze swoich marzen,planow

Gość ale lipaaa
No absolutnie nie rezygnuj...Na założenie rodziny nawet po 30 jest czas...

Gość ale lipaaa
Dla mnie wiek 20 lat, to taki czas kiedy zaczyna się wiele więcej dostrzegać możliwości, ale też ograniczeń, ale czy to już wiek kiedy wie się czego chce...no różnie bywa...ja byłam jeszcze dzieciakiem, choć głupot nie robiłam, podejmowałam dość sensowne decyzje, ale pełną dojrzałością nie można tego nazwać, tak to widzę z perspektywy czasu....

Gość blondiiii
no ja tez tak mysle ze po 30 jest jeszcze czas...a nawet na 40..a jak ktos nie chce rodziny to niech wogole jej nie zakłada.. i niech sie spełnia inaczej...ja nie jestem z tych co twierdzą że szczeście jest jedno i oznacza rodzine. tak masz racje napewno to nie jest pełna dojrzałość tylko ja tak sobie mysle ze jak skoncze studia bede miec 25 lat,bede miec faceta czy nie,to boje sie tej presji i nacisku otoczenia...ale nie ma sie po co martwic na zapas i naprawde nie zastrzegam sie ze nie chce miec rodziny...ale napewno nie poswiece innych marzen dla męża,dzieci,,,,

Gość blondiiii
przepraszam ide spac bo calą noc wczoraj balowałam:P

Gość najwazniejsze rzeczy w zyciu
SEX, DRUGS and ROCK'N ROLL

Gość w dupie mam karierę i luksusy
a ja mam 25 lat, pracuję w banku, w wielkiej korporacji, pnę się po szczeblach kariery i marzę o tym by mieć własną rodzinę, dużo dzieci, fajnego męża, chcę być kurą domową i olać karierę i smuci mnie to, że to się nie uda.

Gość blondiiiiii
a co za problem stac sie kurą domową:P