Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaaaarrza

jestem kobietą agresywną słownie

Polecane posty

Gość kaaaarrza

i właśnie teraz idę do pracy gdzie bardzo nie lubię szefa.Boje sie że wyjade na niego i będzie wojna.A jak mi ciśnie adrenalina to potrafię taki ramadan zrobić że szok :-O

Gość poległam na miejscu
:D, :D, D potrafię taki ramadan zrobić że szok Ramadan (po arabsku: رمضان, ramaḍān – per., paszto i czecz. ramzan; tur. ramazan) – dziewiąty miesiąc kalendarza muzułmańskiego. Dla muzułmanów jest święty, gdyż w tym miesiącu rozpoczęło się objawianie Koranu – archanioł Gabriel (arab. Dżibril) ukazał się Mahometowi, przekazując kilka wersów przyszłej świętej księgi islamu. Podczas trwania ramadanu od świtu do zmierzchu muzułmaninowi nie wolno spożywać żadnych pokarmów i nie wolno pić żadnych napojów. Ostatni posiłek przed kolejnym dniem postu jedzą przed świtem, w momencie kiedy usłyszą wołanie do porannej modlitwy, powstrzymują się od dalszego jedzenia i picia. W ramadanie muzułmanie zwykle spożywają dwa posiłki – suhoor przed świtem i iftar po zachodzie słońca.

Gość olabogag
brawoooooo, panuj nas soba

Gość kaaaarrza
jak wyjade z bluzgami na niego to mnie zwolni dyscyplinarnie :-O a jak wpadne w agresje to ludzie sie mnie strasznie boją

Gość kaaaarrza
co robić żeby być zrelaksowaną i panować nad złością :-O przecież ja wyjde z siebie i go zagryze wiem że nie zapanuje

Gość klopp
NIe ma czym sie "chwalic". Takim zachowaniem udawadniasz jedynie, ze nie panujesz nad emocjami i jestes niezrownowazona...

Gość kaaaarrza
ale kto kurva mówi że ja sie chwale :-O ja p...... a co tu jest do chwalenia ?mam taką przypadłość i nie wiem jak zwalczyć