Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdalenka i tylko tyle

przed godziną dowiedziałam się że noszę pod sercem 3 małe szczęścia!!!

Polecane posty

Gość magdalenka i tylko tyle

Nie wiem co mam ze sobą zrobić, jestem taka szczęśliwa a zarazem bardzo się boję czy podołam obowiązkom mamy w potrójnym wymiarze ;) byłam przygotowana na jedno dziecko a tu taka niespodzianka ;) wybrałam imię sebastian lub gabrysia a teraz mam potrójnyproblem ;) proszę pomóżcie i dajcie propozycje imion zarówno dla chłopczyka jak i dziewczynki bo nie znam jeszcze płci maleństw ;) ;) ;)

Gość św. zosia
iGa , klara nina oskar kubus i mikołaj

Gość fazasa
Cześć! Chciałbym się z wami podzielić moja ostatnim zdobyczą. Otóż każdego dnia staram sie znaleść adresy na rózne darmowe gadżety wysylane przez internet w celach reklamowych. Znalazłem super hiper wypas adres w którym można zdobyc począwszy od koszulki poprzez mp4 skonczywszy na telefonie komórkowym i monitorze. Na początku byłem negatywnie nastawiony ale jak wysłali mi w przeciagu 2 dni koszulke zacząłem zbierac punkty na coś wartościowszego i tak wczoraj dostałem monitor 19 calowy. Zapraszam wszystkich! https://cokupic.pl/zaproszenie/Maestro-M5 Korzystajcie!

Gość Tylko nie to....
wspolczuje....3 wycia naraz i inne przyjemnosci.... Linke i na drzewo :classic_cool:

Gość hania hohoho
moje gratulacje!!! Spotkało Cię wielkie szczęście ;) A co do imion to mi podobają się Adrian Mikołaj i Eryk, Nikola Maja i Olga;)

Ogromne gratulacje :-D Będziesz miała 3 razy więcej szczęścia z maluszków. Obowiązków też ale...czas tak szybko leci, że szybko zapomnisz o trudach a maluszki zrekompensują ci wszystko potrójnie :-D

Gość sebastian piekniee
ja sebusia i patryka

Gość czyżby in vitro
?

Gratuluję!!! :) Imiona dla dziewczynek: 1. Anielka 2. Blanka 3. Michalina Imiona dla chłopców: 1. Przemek 2. Bartek 3. Franek :)

Gość chora
MI się podobają następując imiona: Dominik, Bartosz, Zuzanna, Maria, Aleksandra, Julia :) Ps; Wielkie gratulacje!! :D

Gość o matko polko xD
cudowna rzecz a zarazem wielki kłopot ;) mimo wszystko gratulacje :D Moje typy imion to kacperek tobiasz kubuś daniel i bartosz a dla dziewczynki milena diana paula sandra lub nataszka ;);)

Gość zafascynowana o_O
nie potrfię sobie wyobrazić co czułaś gdy się o tym dowiedziałaś to musiało być niesamowite przeżycie i jednocześnie wielki szok!!! Serdecznie Ci gratuluję i życzę pociechy z maluchów ;) ;* Co do kwestii imion to Sebastian przepięknie adaś łukaszek magdalena ale Ty masz tak na imię to odpada, natalka julka dominika zuzia ;)

Gość frentii
ja pierdole, masakra, twoj brzuch bedzie przeobrzydliwy:O:O

Gość smile is the most important
Szszęściaro! Trzy bobaski za jednym zamachem 1 ciąża a trzy maluchy coś wspaniałego ;) tomek michał kubuś gabryś piotruś arkadiusz klara weronika wiktoria zuzia julka ;)

gratuluje szczerze!! zuzia, filip, patryk, wanessa, maja, wiktoria...zosia:)pozdrawiam i powodzenia!!dasz rade!!:)

Gość Boże uchowaj od koszmaru
m a s a k r a !!!!! Wszystko razy III!!! Koszmar!!!! Choroby,zabkowanie, karmienia, placz, picie, wstawanko w nocy co chwila: X 3!!!!! Chyba bym sie powiesiła :classic_cool: (ale widac ze...to pierwsza ciaza i laska nie wie... co ja czeka i nie jest swiadoma....tego co pisze...)

Gość gosiaczek tyccciiiaa
nie martw się poradzisz sobie ;) będziesz miała mnóstwo pracy i praktycznie zero wolnego czasu ale maluchy dadzą Ci wiele szczęścia. Trzymam mocno kciuki za Ciebie i pozdrawiam ;*;* imionka hmmm anita ksenia amelka nadia. Dla chłopca mikołaj- mój synek ma tak na imię, mateusz dominik i eryk ;) jeszcze raz gratuluję ;)

Gość cudeńko cudeńko
widzę że się w propozycjach dużo razy mikołaj pojawiło;) prześliczne imię i również na nie stawiam. Znam dwóch małych mikołai i są nadzwyczj grzeczni i pogodni ;) chyba to nie zbieg okoliczności ;) chłopcy noszący to imię są wyjątkowi naprawdę. A dla dziewczynki tylko i wyłącznie Angelika- anielskie imię ;) pozdrawiam i gratuluję

Gość wefw
Z jednej str.gratulacje i zyczenia aby wszystko było OK.Ale z drugiej str.to nie zazdroszcze Ci.

Gość dfceweqw
Chyba leczyąłs sie hormonalnie,ze od razu az troje.

Gość znow ciaza trojaczkow
? cos ostatnio to czeste na kafe, moze zarazliwe?

Gość wątpliwe szczęście
ze względów praktycznych, a także finansowych (tak, tak, zimna suka ze mnie :P ) "noszę pod sercem 3 małe szczęścia!!!" Wyczuwam osobowość skłonną do egzaltacji i płytkich uniesień (dobrze Ci będzie na tematach o fasolinkach, bejbikach, brzucholkach i kupkach :P ), co może nie wytrzymać w konfrontacji z rzeczywistością. No ale szczęście jest tak, gdzie je człowiek widzi, więc - gratuluję mimo wszystko :) P.S. Bądź pod kontrolą dobrego specjalisty, bo taka ciąża jest zawsze ciążą podwyższonego ryzyka.

Gość dsfWDFWQ
Tak bywa po kuracji hormonalnej(nie mylic z tabletkami antykoncepcyjnymi)

Gość wfgwertf
Dodałabym aby była pod kontrola takz edobrego psychologa,bo jednak troje dzieci od razu ur.to nie takei szczescie jak sie wydaje.Kobiety rodzac 1 dziecko przechodza depresje poporodowa,a co dopiero matka 3 czkow.

Gość ojejciu
trzy śliczniutkie maluteńkie fasoleczki-bobaski!!to takie słitaśne!!

Gość .......fantastyczne
serdeczne gratulacje ;) Mikołaj rewelacja imię też mi się podoba ;) oprócz tego miłosz lub sławomir ;) oraz Stella i Inga ;)