Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość waszej pomocy

Dialog z jężyka Angielskiego

Polecane posty

Gość waszej pomocy

Potrzebuje napisać dialog po angielsku, gdzie jedna osoba pyta o drogę. napisałam juz po polsku, chcialabym prosic kogo gdyby mógł przetłumaczyć na język angielski. Dziękuję serdecznie. mniej więcej mialby on brzemieć tak: -Przepraszam, czy mogłaby pani wskazać mi drogę na dworzec autobusowy?? -Oczywiście, nie ma sprawy. Proszę iść tą drogą ok. 200 metrów, przejść przez pasy. Za rogiem banku w lewo, przejść przez plac wolnośći, kierować się na główne światła ze światłami, przejść przez nie i skręcić w lewo. Póżniej należy cist tak długo ja droga prowadzi, do nastepnych pasow, za pasami w lewo póżniej w prawo. Następnie prosto, przejść do końca drogi, gdzie znajduje się dworzec. -oh, dziekuje. To musi być kawał drogi. Obawiam się że mogę się zgubić, tyle tutaj uliczek, pasów. Może jest jakaś inna droga? A może łatwiej będzie znaleźć postój taksowek?? -Rzeczywiśćie postój taksówek jest bliżej. Zaraz za placem wolność, który jest na końcu tej drogi. -Może lepiej gdy pojade taksówką, szybko i wygodnie. Nie ma co tracić czasu na komunikacje miejską, zostane tutaj jeszcze tylko pare dni, a chciałabym zobaczyc jeszcze kilka rzeczy. Dziękuje bardzo za pomoc. Do zobaczenia. -tak, tak. Dowidzenia. przepraszam za literówki i inne blędy. K.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować