Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amberr

Chcę mieć dziecko, a on nie. Jak go przekonać?

Polecane posty

Gość amberr

Ostatnio spóźniał mi sie okres. Miałam podejrzenia że moge być w ciąży, chodziłam w stresie, panikowałam wręcz, ciągle o tym myślałam, że jestem nieodpowiedzialna i głupia, że zmarnowałam sobie pewnie najlepsze lata życia. Najbardziej sie obawiałam mojego faceta, jak mu mowiłam o moich podejzeniach, siłą ode mnie wyciagał o co mi chodzi bo mnie to przez gardlo nie chciało przejść. Bałam sie bardzo jego reakcji. On zachował spokoj, okazało sie ze zchował sie lepej niz chciała bym sobie wyobrazić wiec mnie troche uspokoił. Szczerze powiem przywykłam już do tego że moge być w ciąży, sprawiało mi to radość i fascynacje, aż w końcu dostałam okres. Niby powionno mi to przynieść ulge, bo przecież ot miała być wpadka, całkowicie przewracająca moje życie do góry nogami, a ja zwyczajnie w świecie sie rozczarowałam i teraz zaczęłam czuć jak by taki dziwny instynkt że potrzebuje dziecka aby darzyć go moją miłością która już teraz we mnie jest. To sie nazywa chyba instynkt macierzyński. Chciała bym mieć dziecko, ale teraz pozostaje mi problem. Mój facet cieszył się że będzie tatą, ale nie ukrywał też tej ulgi, że to jeszcze nie teraz. Więc jak ja mam teraz go uświadomić że właśnie tego teraz chce? Czy on też będzie chciał? Licze na jakieś rady :)

Gość spotkanie po latachh
czekać... chyba ze chcesz nadszarpnięcia swojego związku...ale nie karaj go, on ci nic nie zrobił.Ile masz lat?

Gość młoady_michaś
AMBER Z MODY NA SUKCES??