Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość barderoska00

Jaka książka zainteresuje 7 latka???

Polecane posty

Gość barderoska00

Mój chrześnik mieszka bardzo daleko i na różne okazje wysyłam mu kartki pocztą. Chciałabym dołączyć coś do tej kartki, ale nie wiem co. Myślę o książce... pomóżcie!!!

Gość grenadinne
stawialabym na "dzieci z bullerbynn". super ksiazka! :)

Gość ja tez chcialam napisac
dziec z Bullerbyn albo przygody Mikolajka

Gość nie wiem co robic...
7latek to moze jakas tematyczna... Zapytaj jego rodzicow czym sie interesuje.. moze dinozaury, pociagi, samochody... Pamietam jak na komunie kupilismy kiedys mojemu wiele mlodszemu kuzynkowi encyklopedie samochodowa. Nie wierzylam wlasnym oczom ale nawet rowerek go nie interesowal :) tylko siedzial w tej restauracji i wertowal kartka po kartce

Ja mojemu synowi 6 lat kupiłam książkę coś a'la encyklopedia dla dzieci o dinozaurach :) codziennie do niej zagląda od około 1,5 roku i nadal mu się nie znudziła :) Ma jeszcze jedną dla dzieci ,jest ona o kosmosie ,planetach układu słonecznego itp ,wszystko zgrabnie wytłumaczone jak na rozumowanie młodego czytelnika :) nawet jest opisane jak wygląda wyprawa w kosmos krok po kroku :)

Gość hfvcbgghgtgt
przygody mikołajka sa super goraco polecam:)

a czyta na tyle swobodnie,ze przetrawi taką książkę,gdzie jest mało obrazkow a dużo tekstu?Kup mu jakiś album dla dzieci o dinozaurach albo maszynach wojskowych albo jakis robakach:) Moja ośmioletnia córka uwielbia książki o wróżkach z Nibylandii a sześcioletni syn to tylko album o dinozaurach:(