Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

depeche16

Wielbiciele czarnego humoru zapraszam

Polecane posty

podajcie jakies superczarne kawaly, preferowalabym jakies niepopularne, bowiekszosc znam. posmiejmy sie troche...

na poczatek cos ode mnie Idzie żołnierz lasem i spotyka małą dziewczynkę. Pyta się, czemu jesteś smutna. Dziewczynka opowiedziała mu jak przyszli do niej hitlerowcy, zabili jej mamusie, zabili tatusia i małego braciszka i spalili dom, a ona ledwo uciekła i teraz błąka się po lesie bo nie ma gdzie pójść. Tak mu się smutno zrobiło, że prawie płakał jak ją gwałcił.

dobre :D osobiście nie znam zadnych żartów tego typu ale chętnie się pośmieje :P

- Abramek, ja nie wytrzymam! - wykrzyknęła Sara załamując ręce. - Jak ty mogłeś połamać nowe krzesło, zepsuć nowy kandelabr?! Abramek, serce mnie zaraz pęknie, ty nie mogłeś się gdzie indziej powiesić?! Idzie facet chodnikiem, patrzy, a na murze wielki napis: "Uwaga! Gwałcą". Sytuacja kilka razy się powtarza. Po jakimś czasie na chodniku widzi jakieś małe literki. Schyla się, a tam kolejny napis: "Ostrzegaliśmy...".

Gość jedynym znaczącym żartem
jest kobieta

Małego niedźwiadka Aleksa uniosła kra na środek morza. Pewnie by umarł z głodu i chłodu, gdyby lodołamacz "Arktyka" nie wkręcił go w śrubę...

Idzie pogrzeb. Tragarze niosą trumnę przekręconą na bok. - Kogo chowają? - pyta przechodzień. - Teściową - odpowiada jeden z żałobników. - A czemu trumnę niesiecie bokiem? - Bo jak ją przekręcić na plecy, to zaczyna chrapać.

Leży kobieta z facetem po stosunku i nagle kobieta pyta: -A czy ty napewno AIDS nie masz tak jak mnie zapewniałeś? -Ależ słonko jestem czysty.. -Uff to całe szczęście bo już się bałam że znowu złapie..

U lekarza -Przykro mi bardzo ale zostało panu tylko 3 miesiące życia.. -Mój Boże to niemożliwe chyba musze zasięgnąć innej opinii. -Innej? Dobrze..jest pan też brzydki

no to ja też coś dodam: Seryjny morderca ciągnie kobietę do lasu. Kobieta krzyczy przerażona: - Ale ponuro i ciemno w tym lesie. Bardzo się boję! Na to morderca: - No, a ja co mam powiedzieć? Będę wracał sam...

Przychodzi baba do lekarza, ten ją zbadał i mówi: - Ma pani raka! - O Boże! To co mam robić? Co mi pan zaleca? - Niech pani robi okłady z błota! - A to pomoże? - Nie, ale może przyzwyczai się pani do ziemi...

Do lekarza przychodzi pacjent z teczką badań. Po wnikliwej analizie lekarz mówi: - Mam dla pana dwie wiadomości dobrą i złą. -Chce usłyszeć najpierw tą złą. -Więc ma pan raka prostaty. -Mój Boże..a dobra? -Rozejedzie się po kościach.