Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kurexon

Czy jak facet mówijestes dla mnie ważnato jestem czy tylko tak gada?

Polecane posty

może ktos rozwikła mi skomplikowany mózg męski?Dodam,że wiem na pewno,że nigdzie nie wyjechał,nie jest w pracy i ogólnie ma czas.Tylko jak się okazuje nie dla mnie:(

Gość niech zgadnę
A po tym tygodniu co się nie odzywa, dzwoni jakby nigdy nic i uważa że to oczywiste że ty masz być zachwycona i sie z nim od razu spotkac , bo on ma własnie czas... tak?

w zasadzie nigdy nie rozmawialiśmy o naszych uczuciach do siebie.Nagle mnie coś naszło....no i wysypałam się.Od tego czasu amba go wpierdoliła.Helloł!!!O co tu chodzi?Ważna?Z której strony?Co to za gadki?Po co zciemniać?A najbardziej wkurza mnie to,że po tylu latach znajomości nie stac go na prawdę.Nie stać go żeby napisać.Nie o to mi chodziło,sory spadam.Do miłego.Itp,itd.Pieprzony tchórz!!!!!!!!!!!

kurexon....ja byłam w podobnej sytuacji,byłam bardzo zakochana .......myślałam że z wzajemnością że tej osobie też zależy i bardzo się na koniec rozczarowałam...........jak się okazało to koledzy byli na pierwszym miejscu..:(

Gość niech zgadnę
a co tu gadać... :-( mój się od 2 miesięcy widuje ze mną raz na tydzień, bo remontuje bratu mieszkanie przed slubem (ślubem brata) wcześniej widywaliśmy się codziennie, a rano codziennie dzwonił nie zapytał mnie jak ja się zapatruję na takie nagłe "porzucenie" jak zaczęłam mu mówić, że chyba coś tu nie tak i czy wziął pod uwagę, że mnie to się może nie podobać to mi powiedział: "myslałem że jestes rozsądna" :-( 😡