Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Daniel24

chciałbym tu spotkać fajną, normalną dziewczyne z którą bym mógł fajnie pogadac

Polecane posty

A nie wytapetowanych kobietek myślących, że każdy sie na nie patrzy na ulicy, chciałbym pogadac normalnie z porządną dziewczyną, która nie klnie 24 godziny na dobe ;) ale procen takich normalnych lasek w polsce szacuje sie na 0,01 %...niestety

Gość fajna dziewczyna 13
witam jestem dziewicom i szukam swojego pomazańca :)

no fakt, jest tragicznie... dlaczego przy porządnym facecie zawsze sie kręcą młodociane wytapetowane babki ? ja chce normalną niewytapetowana...ale takie sa juz zajete :( ale fajnie ze z takimi moożna pogadac na forum :)

Ja bym się nawet kłóciła, że tych normalnych to i mniej będzie :/ Takie realia... Sama może i sie nie tapetuję i nie dostaję cieczki na widok pierwszego lepszego faceta, ale z normalnoscią to daleko... Bądź wytrwały w poszukiwaniach :)

zgadzam sie z Kantem :P a tak w ogóle to chyba wiecznie się mijamy, mam na myśli normalnych porządnych facetów i normalne porządne dziewczyny, chyba dlatego że przyciągają nas nasze przeciwieństwa :o

Gość gryczka
Też mi się wydaje, że jestem normalna:-) Ale niestety dla Ciebie, autorze, zajęta i wierna. Pozdrawiam i życzę owocnych poszukiwań:-)

Gość ja jestem ponoc normalna
ale wiesz co...juz na wstępie mnie zniechęciles...czy Wy możecie się wyrażać o nas dziewczyna/kobieta...a nie jakas laska??no jak dla mnie te dwa słowa "normalna" i "laska" to już jakby wykluczające się,bo laska kojarzy mi się z wytepetowaną,odpicowaną lalunią!!!Więc zacznij sie normalnie wyrażac a potem zacznij szukac normalnych dziewczyn!!!24 lata a słownictwo jak u gówniarza:O :O :O

ja normalna nie jestem, a jeszcze wpływa na psychikę mi nauka z fizyki o interferonie jamina :O negatywnie oczywiście :classic_cool:

kant dupy -> np. fajnie by było isc z laską na piwo :) kill barbie -> jestem wytrwały :) niebieska -> ale Wy nami też :P

Gość ja jestem ponoc normalna
np. fajnie by było isc z laską na piwo to może pożycz od jakiegoś dziadka i sobie idź na to piwo...w czym masz problem???:O :O :O żenada,nie dziwie się że nie możesz spotkać normalnej dziewczyny...:D

Gość gryczka
Prawdę mówiąc nie rozumiem, dlaczego dziewczyny obrażają się za nazywanie ich "laską". Tak się przyjęło mówić, nie wiem, co w tym złego. Nie obrażam się, jak przyjaciółka mnie tak nazywa, nie obraziłabym się, jakby mnie fajny facet tak nazwał:-p

chodzi o to, że normalna dziewczyna nie może sie zejsc z normalnym facetem, bo przy normalnych kręca się same tapeciary albo żule... Pełno razy słysze "mogła by mieć każdego a z takim chuliganem sie zadaje" i na odwrót...

Gość gryczka
Daniel, ja się zeszłam z moim mężem, oboje jesteśmy raczej normalni:-) Więc się zdarza:-)

to ja już nieiwem, czy mówiąc na dziewczyne laska ona sie obrazi czy nie...może to jest troche wredne i dziecinne ale z drugiej strony oznacza atrakcyją dziewczyne