Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sex_bomb_in_da_house

Oskarżona o kradzież. Pomóżcie

Polecane posty

Pewna osoba oskarżyła mnie o kradzież pieniędzy. W jaki sposób mogę komuś udowodnić, że nie dostałam od niego na konto żadnego przelewu? Dziewczyna kupiła coś ode mnie przez internet i twierdzi, że wysłała pieniądze ale na moim koncie nigdy nie było od niej wpłaty, czy można stworzyć jakąś historię moich transakcji, które mogły by być dla niej widoczne? Jak to zrobić za pośrednictwem internetu?

Gość klopp
Jesli na Twoje konto nic nie wplynelo, to g moze ci zrobic, a ty mozesz ja jeszcze oskarzyc o oczernianie(nazywa cie zlodziejka).

moźe ja tez ja oskarże i w ten sposob zostane drugą Kayah ?

Gość jakajaka
mozesz po prostu wziac wyciąg ze swojego konta

Gość
poszukaj wyciągów starych albo idż do banku i poproś (podajesz przedział czasowy), dostajesz pieczątkę i jej to wskanowujesz i wysyłasz jak masz dostęp internetowy to wciskasz opcję historia konta i tam ustalasz ramy czasowe- print screen i mail i naprawdę postraszyłabym ją sądem za groźby i straty moralne a jak chcesz być wredna to dla swojego spokoju spr te wycuiągi i poczekaj aż cię wezwie do sądu/na policję, będziesz miała konkretne dowody :) a dziewczynce będzie głupio i to ona będzie się bać...