Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziśponiedziałek...

właśnie przeczytałam o Britney Spears

Polecane posty

Gość dziśponiedziałek...

że się w ciąży upijała i po wpadnięciu w depresję poporodową chciała nawet popełnić samobójstwo. NO TO SIĘ MODLĘ żeby Bachleda Curuś została w tym Hollywoodzie i szybko po porodzie zaszła w drugą ciążę jak Britney z Farelem i może tam siedzieć, każdy wie jak jest bo tak to oni tam wszyscy z nią chyba oszaleją. No a Farel miałby 2 dzieci z Polką i tyle. 5 dziecko. No tylko to jej zostaje bo już świra dostanie na amen :( Moje zdanie :( No chyba, że złapia ją na przekrętach w Polsce i aresztują bo tak to co - tylko zabić. Albo jakieś małżeństwo z Żuławskim. Może ktoś by ją chciał, żeby wszyscy jakoś wyglądali. :(

Gość Britney Spirs
t0o jest nieprawda!! tabloidy KŁAMIĄ!!!!!!! :classic_cool:

Gość dziśponiedziałek...
Britney te twoje dzieci - módl się żeby normalne były. Jeszcze napisali, że jako nastolatka Britney wiele razy myślała, ze jest w ciąży z Timberlakiem ale coś nie. No to nawet dziwne było bo powinna. Ale nie. No i tyle sie dowiedziałam. Że bez zabezpieczenia Britney w ciążę nie zaszła jak była młoda. A później? To już nie wiemy, no ale 2 dzieci urodziła i i tak niczego nie zyskała, a Alicja Bachleda? Może coś zyska. :(

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
zyska rozstępy

Gość dziśponiedziałek...
To dziecko tej Bachledzie też powinni odebrać bo co - też taka Britney walnięta. No ale nie zaszła w ciążę z Timberlakiem - może jest bezpłodny, nie? Nie wiadomo przecież. Jessica Biel też nie zaszła z nim w ciążę. A nóż widelec by się jej udało. No i tyle. A tak Britney musi zarabiać na gościa, który wziął jej dzieci i nawet się z nią nie ożenił. Albo się ożenił i rozwiódł? Nie pamiętam. Ona chyba myślała, że jak będzie miała drugie dziecko to się z nią hajtnie a tu nic. I z Bachledą jest tak samo. Jak drugi raz zajdzie w ciążę po porodzie to też się z nią nie ożeni Farel bo to ślepa miłość jest jej do niego i tyle. :(

Gość Kevin Federline
przyznaj ze mialem dobry plan:classic_cool:

Gość dziśponiedziałek...
Britney oberwała bo została wylansowana jako świętość szołbiznesu, a zwykłą dupodajką była od 13 latek zapewne. Jakoś tak musiało być i już tam każdy wiedział co robi, a ty najbardziej, nie? Ale po co ci te dzieci? Żebyś jakoś wyglądał? Bo przecież forsy nie masz. Co - alimenty chciałeś pewnie, co? Ale ci ich nie dała po dobroci. Bez sądu. No bo tak głupio żeby facet i alimenty, nie? Chyba nie wpadli na to, o co ci chodziło.

Gość Alicja Bachleda Curuś
to jest oszczerstwo!! ja i colin bierzemy slub w tą saturday!!

Gość Kevin Federline
jak to?? ja dpostaje alimenty na moje kids dzieci!!

Gość dziśponiedziałek...
Jakoś się ślepo zakochała ta Britney w tym Kevinie i myślała, że dziećmi go złapie, nie? A tu nic. Choć z tym drugim dzieckiem nie wiadomo jak było, ale wierzyć mi się nie chce, że piła w ciąży. Może i piła, ale nie ze względu na drugie dziecko tylko, że ze względu na to, że drugie dziecko I NIC. :(

Gość dziśponiedziałek...
No ja nie wiem czy ty dostajesz alimenty Kevin. Nie wiem - wiem tylko, że cię utrzymuje. Czemu? Żeby dzieci miały ojca? Pewnie jest dobrym ojcem i tyle. Myślał, że się nie opamięta Britney, dzieci jej capnie całkiem i alimenty dostanie. Ale nie do końca plan mu się udał. Niezły plan, ale jaki w sumie? Nie znam tej historii - zależy ile byli ze sobą... no nie spodziewał się , że Britney zechce z nim zaciążyć i to wszyscy też go omijają o tyle o ile. A opinię ma złą. No tak z tą Bachledą by pasował bez tej kasy, ale Bachleda i Farel? No nie za bardzo. Musiałby jej kupić JAKIŚ pierścionek i prezenty za milion. Dostała mieszkanie w Krakowie.

Gość dziśponiedziałek...
Mnie sie wydaje, że on sobie z nią był, ale nie był w niej zakochany ten Kevin - z Britney - on tam miał żonę. Możeby się z nią ożenił, ale raz dwa pospieszyła się - jedno dziecko, drugie dziecko. I tyle. Myślała, że się z nią ożeni bo kasy nie miał, a tu się okazało wszystko nie takie proste. Bo przecież każdy wie jaką wielką artystką jest Britney Spears.

Gość dziśponiedziałek...
Mnie się wydaje, że ten federline z nią był bo miała kasę i jedyny powód. No i seks. Wszystko, ale żenić się nie chciał? A nie wiem jak tam było. Kogo normalnego to obchodzi w gruncie rzeczy. :(

Gość dziśponiedziałek...
Oh no :( miał 2 dzieci i był żonaty wcześniej. I dwoje dzieci miał i się rozwiół i się ożenił z tą Britney. No ale i tak wiadomo czemu się z nią ożenił w takim razie. Jednak wygląda to STRASZNIE. :( No ale jest tam jakiś ojciec, a też musiał mieć dobrą opinię jako ojciec poprzednich dzieci, że dostał wyłączne prawo do opieki nad dziećmi Britney. Tam poród nic nie znaczy, a w Polsce znaczy.

Gość dziśponiedziałek...
Ona chyba ojca nie miała ta Britney i to też tak sobie coś uroiła, a on ma dobrą opinię jako ojciec, nie? Poza tym musieli ją złapać że pije a tam to koniec. I tyle. No i w sumie ożenił sie , widział jaka jest, w razie co alimenty dostanie - myślał logicznie, bogata jest to i tak warto. A tak? Jakby była biedna to co - taka kariera bez kasy. Bez... przesady :(

Gość dziśponiedziałek...
Eeee nie... dla kariery się z nią ożenił ten Federline. Miał ją zostawić. Wszystko dla kariery :( Obrzydliwy. W sumie najpierw wyszła za mąż, później miała dzieci i ona sie rozwiodła, a on zostawił żonę(???) - nie pisze czy żonę z dwójką dzieci. Myślał, że zrobi karierę przy Britney. I on dostał prawa do dzieci. No to rzeczywiście chlała itepe. :(

Gość dziśponiedziałek...
Mnie sie wydaje, że ten Federline był z ta laską i miał 2 dzieci, ale nie wiem - był nie był żonaty z nią - w każdym razie tańczył u Majkela i u wielu sławnych i nie umiał zrobić kariery to myślał, że jak się ożeni z Britney to wreszcie się wybije. I się wybił. Jak korek szampana. Sławny jest jako ojciec jej dzieci. A wcześniej nie miał dzieci? Się miał dziećmi zająć. Powiem wam , ze najbardziej nie znoszę ludzi, którzy układają sobie życie na cudzym grzbiecie. Pewnie był zatrudniony BO MIAŁ dzieci, a on je zostawił, żeby zrobić karierę dzięki Britney. Ale chała :(

Gość dziśponiedziałek...
Ale patrzcie jakie to jest skomplikowane taki Federline się nie wybił przy Britney, a taki Jesus Madonny sie w sumie wybił przy niej. No ale taka stara, nie? Dzieci mieć nie może już. To chyba tak - a Faderline znowu dzieci, za dużo chciał. Miał postawić na Madonnę. Przez to teraz jest gruby, żeby się z niego nie śmiali. Bo co mu pozostaje? Wielki tancerz. :(

Gość dziśponiedziałek...
Mnie sie wydaje, że on tę Britney olewał w sensie, że nie chciał być jej służącym. I to ona tak piła w tej ciąży. No to może i rzeczywiście piła z powodu ciązy bo ja myslałam, że ona go łapała ciążą na ślub, a oni byli małżeństwem. No to durna jak but. Ona może chciała żeby się nią zajął jak ojciec dzieckiem, a on poszedł robić karierę. Coś tam takiego - czy z innymi, nie? jakoś tak to było, że ją zdradzał. I tyle :(

Gość dziśponiedziałek...
No hmmm... no to on ją zaczął zdradzać bo widział, że nici z kariery i całość bez sensu, a i tak się z nią ożenił dla kariery zapewne i tyle, a ta go na dzieci, żeby się zmienił pewnie. I tyle z całości. Biedne dzieci.

Gość dziśponiedziałek...
Mnie sie wydaje, że to najbardziej jst tak, że on się nie ożenił z matką dzieci, ale z Britney tak i dlatego myślała, że on ją kocha bo się z nią ożenił, a on leciał na swoją karierę i jej kasę też - ale tyle ile. NA SIEBIE dzięki niej bo uważał, że ona jest głupia. No to teraz jest skończony , a Britney może śpiewać dalej. Bo umie!

Gość dziśponiedziałek...
No to Britney była głupia tylko w 1 punkcie że sie w nim zakochała i dostała doła gdy zauważyła, że to jest jednostronne uczucie. No ale już jest po rozwodzie, więc naiwna nie jest. Przez to następna płyta to znowu sukces komercyjny i tyle. Tak myślę.

Gość Britney Spirs
bo ja myslalam ze on mnie love i nie oszuka:(

Gość dziśponiedziałek...
Nie - on był żonaty ten Federline i się rozwiódł i znowu ożenił. Dla kariery ja myślę. Dla kasy? Nie jestem pewna do końca. Zależy co i jak przed Britney. Ale też to tak piszą - raz żonaty, raz że partnerka - kto to tam wie. W każdym razie miał z 1 babką 2 dzieci.

Gość dziśponiedziałek...
No oszukał, oszukał i zgwałcił, nie? Drań. Ale on miał żonę i 2 dzieci wcześniej - ty nie wiedziałaś o tym? 2 dzieci miał.

Gość Britney Spirs
wlasnie ze nie pilam nic!! no moze sporadycznie.. :(

Gość dziśponiedziałek...
No cóż Britney - tyle starczy. Padłaś ofiarą swojej własnej kultury. Tam sie liczą dzieci a nie miłości wielkie. To byś musiała Polką być. No i ci dzieci wzięli - wyszłaś na ostatnią debilkę w tym wszystkim. A Federline rozwalił rodzinę (faktycznie raczej nie był żonaty z poprzedniczką twą), ale był dobrym ojcem bo mu dobrą opinię narzeczona wystawiła i dzieci ci wziął ty ułomie psychiczny :(

Gość mkhjiy
autorko, chyba nie sądzisz że Britnej z tobą rozmawia i w dodatku tak świetnie zna język polski, ogarnij się trochę dziewczyno

Gość Britney Spirs
znam polski bo moja grandmother babiczka pochodzi z Chrzanowa :classic_cool:

Gość mkhjiy
:D no...chyba że tak ;)