Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

żabka00

Mam męża od 2 lat, a myślę o byłym z którym już nie jestem od 3 lat /

Polecane posty

Wiem, że to jest nienormalne, ale niestety tak mam i czasami nawet mi się śni :/ Możecie mnie opiedalać jak chcecie!!!

No może, to nie był mój pierwszy chłopak, ale był tym pierwszym z którym to zrobiłam . Nie potrafię o nim zapomnieć. Zawsze na imieniny i urodziny mi przesyła życzenia smsem i później wspomnienia wracają :(

do bądz przygotowana że jeszcze długo tak bedziesz miała i jest prawdopodobne że jeszcze do siebie wrucicie

Nie, raczej to jest nie możliwe. Po pierwsze mam męża, którego kocham i dziecko, po drugie żadnego nie mam z nim kontaktu. On tylko mi przesyła życzenia raz na rok, a po trzecie, on zerwał kiedyś ze mną bo twierdził ,że już mnie nie kocha:/ a mimo wszystko ja czuję, że coś jeszcz do niego mam ,ale nie możemy być już ze sobą

Gość żałosne to ist
ja mam tak samo co prawda to nie moj maz ale facet z ktorym miszkam dosc dlugo a ten byly mi sie sni i mysle o nim czasami

hmmm, a już myślałam, że jestem sama i, że zwariowałam:P ale chciałabym zapomnieć o nim bo to już zaczyna być denerwujące i nie fer wobec mojego męża...

Gość 45y45y45
to po cos szła za mąż po roku znajomości? bylo myslec troche

wyszłam za mąż z miłości, a po drugie zaszłam w ciążę i też wypadało wziąść ślub, a nie żyć w grzechu jak niektórzy