Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klenofyna

poczatkujaca powroze z klasycznych

Polecane posty

Moze niektore osoby mnie kojarza jestem poczatkujaca w kartach klasycznych powroze 2 pierwszym osobom tj przeszlosc terazniejszosc i przyszlosc oraz charakter prosze nie zadawac pytan ;) bo jestem poczatkujaca , dlatego chcialabym poznac opinie czy sie cokolwiek zgadza co napisze prosze tylko o imie bez dat ;) zapraszam ! ps prosze o przyjecie z przymorozeniem oka :)

Gość ja poprosze berdzooo
Agnieszka

Gość ja poprosze
sorki za byka:-0 ale prosze o wrózbe:-)

Gość ja rowniez poprosze
Gosia

Gość dziewczyna z kubkiem....
agnieszka bardzo prosze o wrozbe, wpisalam sie tez w starym watku

Gość to i ja poprosze
Urszula

Gość ja poprosze
dobrze ..czekam z niecierpliwościa..dziekuje z góry:-)

[zgłoś do usunięcia] ja poprosze berdzooo Agnieszka przeszlosc : Agnieszka w przeszlosci nie bylo twoje zycie kolorowe tu wynika tak ze kogos stracilas niestety nie wiem kogo, moze to byc milosc badz jakas wazna dla ciebie osoba odeszla dlugo nie potrafilas sie zebrac w sobie , natomiast tez mialas sklonnosci do depresji ogolnie twoj stan psychiczny w przeszlosci nie byl w jak najlepszej formie :( pomoglo ci to ze otrzymalas zaproszenie wyjechalas gdzies na krotko od domu bylo to dla ciebie zbawieniem , dopiero wtedy wszystko wrocilo do normy :) teraz: tutaj z rodzicami sa klotnie , chyba stosunki teraz nie sa najlepsze , wychodzi kobieta i mezczyzna ,wiec mysle ze to rodzice ,badz jakas kobieta, wiele nie prozumien , tu mowia jeszcze karty ze jesli jestes w ziwazku to myslisz nad rozstaniem , poniewaz czujesz sie osamotniona jest nerwowosc, jesli badz juz wlasnie sie rozstalas jesli nie jestes w zwiazku karty mowia o podpisaniu czegos , jakiegos dokumentu ... przyszlosc: na blizsza przyszlosc nie jest ciekawie na prace i finanse tu wychodzi strata , jak pieniedzy uwazaj abys nie zgubila pieniedzy badz cie nie okradzino jesli szukasz pracy na razie sznas nie ma dobrych :( w przyzslosci wychodzi u ciebie wychodzi szczesie z mezczyzna oraz kontakt z przeznaczenia mozliwe ze to osoba blond -ciemny blond bedziecie mieli kontakt z pewnoscia oraz karta przeznaczenia wychodzi wychodzi rowniez slub i zalozenie rodziny tylko w kartach mam kochaka u ciebie :( tak jakbys na 2 miala w przyszlosci ten drugi o brazowych wlosach , dzieck tez pojawilo sie wiesz ja poczatkujaca wiec nie bierz wszstkiego do siebie :) typ twojej osoby ty raczej jestes o dwoch twarzach , jestes jeszcze jak dziecko naiwna i nie dojrzala a innym razem jestes dojrzala i twardo stapajaca po ziemi , potradisz wszystko w swoje rece wziasc i sie nie bac , jestes pewna siebei , oraz lubujesz prezenty , lubisz sie stroic i dobrze wygladac, lubisz tez byc zapraszana jestes elegantka ps co do przeszlsci zapomnialam dopisac ze mozliwe ze ktos dlugo chorowal Agnieszko to tyle , prosze napisz czy cos sie zgadza :) przmknij oko bo ja poczatkowa:)

Gość MIRKA-PROSZĘ POWRÓŻ

Gość tpo ja Agnieszka
wszystko sie zgadza :-) i smierrc i kłopoty z ojcem i macocha..mam faceta o jasnych włosach i kłopoty finansowe przez bylego kochanka o braz włosach..a mozesz cos powiedziec kiedy moge liczyc na slub i prace? prosze:-)i dziekuje

Gość to ja Agnieszka
i charakter dokładnie taki mam:-0..dziekuje bardzo za wrózbe ..jestes super

Ewemis Ewelina u ciebie Ewelinko duzo nie moge powiedziec czasami mam niejasne karty jestem poczatkujaca , zinterpetuje jak tylko bede mogla;) przeszlosc: tu wycszlo mi dwoch partnerow jeden braz wlosy ciemne raczej ale moze tez wskazywac na szatyna byl to raczej krotki ziwazek ale bardzo milosny , byl to promyk malego szczescia dla ciebie , ale jakies zmiany weszly i moze zostaliscie tylko przyjaciolmi znajomymi tu wychodzi jeszcze 2 mezczyzna mozliwe ze teraz z nim jestes ale pewna nie jestem , to ktos przystojny ladna osoba ,i wychodzi ze dlugo z nim jestes jakies zaproszenie odrzucilas ... terazniejszosc : tu wychodzi praca oraz pieniadze , masz dobre korzysci finansowe , bo jestes madra osoba , mozliwe ze sie jeszcze doksztalcasz ale wychodzi tak ze raczej zrezygnowalas z czegos z doksztalcaniem sie badz gdzies sie nie dostalas ale w pracy i finansach teraz jest jak najbardziej pozytywnie przyszlosc: ty bedziesz zastanwaiala sie nad podjeciem deczyji o zalozeniu rodziny oraz zlegalizowaniu zwiazku , mysl o dziecku moze bedziesz tak bardzo myslec ze ci sie nie uda tu dobrym rozwiazaniem byla by podroz aby twoje mysli uciszyc , bo duzo rozmyslasz , jest podroz krotki wyjazd wiec bylo by to dobre , poniewaz duzo rozmawiasz i kazda rozmowe interpretujesz po swojemu w glowie a to obciazenie jest wielkie , bedziesz musilaa zalatwiac cos z urzedami ..ale nie da sie latwo ci tego zalatwic pojawia sie jakies problemy ... jakie niestety nie wiem natomiast wychodzi tak ze urwiesz kontakt z rodzina moze rodzicami ogolnie z rodzina typ twojej osoby : lubisz podrozowac chocby male wyjazdy , nie lubisz siedziec , musi sie cos dziac ogolnie jestes osoba ruchliwa natomiast z ciebie to tez taka mala zmijka ;) choc bywasz czasem nie pewna, nie wiesz co dalej , duzo nie pewnosci w swoje mozliwosci ale nalezysz do osob twardo stapajacych po ziemi i ci sie udaje :) prosze napisz czy cos sie zgadza , jestem poczatkujaca wiec nie beirz wszystkiego do siebie ;)

Gość dziewczyna z kubkiem....
wrozko bardzo cie prosze o wrozbe, wpisalam sie o 15.48 w starym watku gdy tylko sie pojawilas i nie zauwazylam, ze powstal nowy.jesli znajdziesz jeszcze dla mnie 5 minut bede ci naprawde bardzo wdzieczna.przypomniam sie, ze moje imie to agnieszka

to ja Agnieszka i charakter dokładnie taki mam ..dziekuje bardzo za wrózbe ..jestes super na razie nie bedzie u ciebie poprawy przez ok 2 miesiace jak w finansach tak i w pracy slub nie wyszedl mi w dalekiej przyszlosci :) ale ... nie chcialam tego pisac :( wyszlo mi tak ze ty bedziesz jeszcze z kims , 2 mezczyzn na raz tylko ..... wyszlo ze dziecko nie bedzie z twoim mezem :( bo mezem zostanie blondyn przeprazsam ale tak wyszlo , a nie chcialam o tym dziecku na poczatku pisac :( mimo to pozdrawiam ;)

Gość to ja Agnieszka
dziecko juz mam wlasnie z tym brunetem..wszystko isei zgadza..dziekuje..powinnas wrózyc zawodowo bo masz dar..Dziekuje i pozdrawiam

to ja Agnieszka dziecko juz mam wlasnie z tym brunetem..wszystko isei zgadza..dziekuje..powinnas wrózyc zawodowo bo masz dar..Dziekuje i pozdrawiam dziekuje , moze powinnam ale ludzi sie boje :P ;) moze kiedys

Boże dziewczyno ja w to nie wierze... Mam za sobą 2 związki moja wielką miłość z szatynem i teraz z przystojnym blondynem z którym się rozstałam, on chce wrócić ale ja sie nie zgadzam... z finansami zgadza sie to ze musiałam zrezygnować ze studiów bo nie było mnie na nie stać i iść na studium... kurcze nawet to że mam do czynienia z urzędami bo staram sie przepisać na siebie mieszkanie ojca... co do charakteru 100% z jednej strony zmijka z drugiej nad wszystkim za bardzo rozmyślam i muszę sobie wszystko rozłożyć w głowie na części pierwsze... Jestem naprawdę pod wielkim wrażeniem...

Gość dziewczyna z kubkiem...
ja tez chce, bardzo prosze...:)

Gość NIE DAJ SIĘ PROSIĆ-MIRKA

ale napisalam ze dwom osobom poniewz czasu nie mam wiele , jesli bym go miala zrobilabym tez dla innych pracuje zawodowo wiec tylko przy kawie rozkladam karty ;) ale bywam tu czesto , i napewno powroce wkrotce ;)

Gość dziewczyna z kubkiem...
ale ja bylam pierwsza i juz 3 raz wpisuje sie dzisiaj:( cos chyba nie mam szczescia, bo ostatnim razem, tez mnie ominelas:(