Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pracowniczka Lidla

Pracuje w LIDLu i nie jestem z tego dumna

Polecane posty

Gość Pracowniczka Lidla

A wrecz sie tego wstydze, co sadzicie o takich jak ja? :/

Gość aminexil
Ja też bym z tego dumny nie był

Gość aminexil
ale nie ma tak źle, przynajmniej nie pracujesz w biedronce :)

Gość a ja myśle że żadna praca nie
hańbi... Ja nigdzie nie pracuję i dopiero jest mi wstyd...

Gość burberry madafaka
spoko loko lepiej pracowac niz sie opierdalac próbuj nie wiem cos robc w miedzy czaasie- nie wiem dokształcac sie i szukac lepszej pracy pozdro

Gość Pracowniczka Lidla
No fakt, ja nie chce tu pracowac do konca zycia ale czasami sie boje ze tak sie to skonczy - sa tu ludzie po 30, 40stce ktorzy pracuja w lidlu i raczej nie widza dla siebie alternatywy od wielu lat

Gość smieszna jestes
jakbys miala dwa fakultety jak ja na najbardziej renomomanych uczelniach to bys sie nie chwalila taka ponizajaca praca

Gość warszawski krawężnik
współczuje dzisiaj takl wiele osób po studiach nie ma szans na inna pracę, podziekujmy Solidarnosci,oddali kraj głupcom i złodziejom

Gość członek pokolenia jp2
jak Obama zzniesie wizy to ja wypierdalam do LA :classic_cool:

taki życie teraz w kryzysie,nie masz źle moja koleżanka w Danii szoruje obsrane kible i opróżnia kosze po podpaskach a jak przyjedzie do Polski to wielką dame zza granicy udaje

U nas jesat k..rwa kryzys od 20 lat i już nasze pokolenie nie dożyje jego końca

Gość maturka4
Lidl też dla ludzi. Ja go np bardzo lubię. I chciałabym, żeby pracowali tam mili, przyjaźni ludzie. Wydaje mi się, że praca w Lidlu jest lepsza niż u jakiegoś prywaciarza w lumpeksie

Musze znowu odezwac sie z perspektawy emigrantki;) Dlaczego w Polsce jest takie uprzedzenie i pogarda do sprzataczek, kasjerek itd. Dlaczego taka presja ! Sami sie nakrecacie i stresujecie glupimi ambicjami! Ja juz sie nauczylam (nie paracuje tu w niemczech, bo mam male dzieci) ale z obserwacji ludzi. Znam i ludzi z biura i z lidla i sprzataczki (znam niestety tu tylko niemcow, bo Polakow nie ma w okolicy) I wiecie co??? Nie ma ZADNEJ roznicy! Ani w ubraniu, ani w zachowaniu. Wszyscy sie szanuja. Mamy wspolne hobby i nie wazne z jakiej pracy sie wlasnie wyszlo, ale co sie robi po pracy!!!! I jakim sie jest czlowiekiem.

może dlatego ze u nas ciezko wyzyc za pensje sprztaczki co innego w Niemczech najbardziej mnie wk..gdy wciskaja młodym ludziom ze jesli beda sie dobrze uczyc to osiagna sukces w zyciu

Gość hihi haha uhaha
no nie mów tak zle i o kraju pokolenie jp2

Gość ex członek pokolenia JP2
warszawski krawężnik- bez kitu najbardziej to pierdolenie o dobrym uczeniu - smiecha na sali . najelppiej zostac ksiedzem - dobra fucha w kraju nad wisłą

widze jak jest u mnie w firmie:ludzie po studiach i z językami łaza po ulicy a np w Komendzie Stołecznej w Wydziale Techniki Operacyjnej pracują dziewczyny które twierdza ze minuta ma 100 sekund:D

Zakladajac, ze co rok w jednym miescie konczy nauke 60 studentow chcacych zostac adwokatem, to niestety ... tylu miejsc pracy w zawodzie nie ma. A kto dostanie? Najzdolniejszy czy synus sedziny? A moze corcia biznesmena? No takie sa realia. I wciskanie , ze "ucz sie ucz... " rzeczywiscie mija sie z prawda. Lidl nie lidl, dobrze , ze kaska jakas jest! :) Moze kiedys trafi sie cos innego:)

Gość Lateks
w lidlu są czasami fajne laski

Gość renata z wałbrzycha
powiem tak polska to najgorszy padół w jakim się mogłam się urodzić żałuję tego po stokroć. nienawidzę tego kraju i już dawno bym wyjechała gdyby nie to że nie znam języków. roboty tu nie ma, renty niskie... i to ma być polska?

wciska sie kit a młodzi ludzie wydaja mnóstwo kasy w błoto na studia które w życie nie beda im nigdy do niczego potrzebne tak samo z jękami...

Gość dzordz buszz
Koscioł nie płacic podatków niech wam cos załatwi LOL

Gość truskawkowy muss
zgadazma sie z warszawskim krawężnikiem generalnie ze wszystkim oprócz jezyków. jezyki zawsze moga sie przydac - uwierz :)

językami bo to jest chore:czy wszyscy musza miec studia to tylko u nas tak jest,na Zachodzie asystentka moze miec srednie a nas magister;podyplomówka itd..

Gość nasz kraj jest poyebanyy
tak jak mówie naj;epsza fucha dla feceta (o ile nie ma sutawionych rozicow )to ksiadz !!!

Gość Pracowniczka Lidla
jak kiero nie widzi to między towarem jak się rano wysram kolega Miecio strzela mi długiego i zarąbistego anala

a tak się dzisiaj krytykuje Komune a kiedys dla młodych była praca i perspektywy mój ojciec był mechanikiem,matka pracowała na roli i stac ich było na wybudowanie domu,dzisiaj ile trzeba miec kasy???? moj sasiad miał tylko 5 klas podstawówki a 22 lata pracowałam przy melioracji pól,kazdy mógł się odnalexc czy był tokarzem,inzynierem,czy kierowca autobusu

truskawkowy mus;mi sie kiedys przydał bo wytłumaczyłem małzenstwu z Singapuru jak trafic na Nowy Świat w Warszawie ale nie o takie "przydawanie się" mi chodzi

Gość truskawkowy Mus
warszawski krawężnik- ale jak zdecydujesz sie np na wyjazd z Polski to ci sie przyda