Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagusia 659879

male śliczne kociaki do wzięcia, kto przygarnie?

Polecane posty

Gość jagusia 659879

OGŁOSZENIE Kociaki po bardzo trudnym początku szukają najlepszego domku na świecie. Maluszki wychowały się bez mamy (zginęła potrącona przez samochód). Porzucone na targowisku trafiły do schroniska, a później do domku tymczasowego, dzięki któremu przeżyły karmione z butelki. Teraz samodzielne, jedzą same, kuwetkują i cieszą się dorastaniem. Są zaszczepione i gotowe do adopcji. Cały pręgowany kociak to kotek - Filipek. Pozostałe kociaki to dziewczynki - Astra, Kejsi, Magia i Czarusia. Maluchy mają tylko TYDZIEŃ na znalezienie kochających domków. Jeżeli nie zdążą, wrócą do zimnego i wyjątkowo dla nich nieprzyjaznego o tej porze roku schroniska. Proszę, pozwól im cieszyć się życiem, dopóki nie zdążyły go jeszcze poznać od najgorszej strony. Kotki są obecnie w Ostródzie, ale zapewniamy transport do Gdańska i Warszawy. W inne miejsca pomożemy zorganizować transport. Każdy zwierzak wymaga cierpliwości i serca więc proszę zastanowić się dobrze nad decyzją o adopcji. Nie podejmuj jej pochopnie ! Przy adopcji obowiązuje umowa adopcyjna. link do ogłoszenia http://wyslijto.pl/files/download/o98xbp3b84 więcej informacji http://forum.miau.pl/view...99262&start=270

Gość chinczorztajskiejbud
ja brac kota ja robic z kot dobra kielbasa z kot ja wyslac trocha kielbasa z kot za kotu jak kot za darmo to ja brac na kielbasa

Gość pewnie wszystkie cudeńka
chętnie bym zaadoptowała kociaczka, ale mam już dwa, w tym jeden też własnie znaleziony i psa:) życzę tego, żeby trafiły do dobrych domków:)

Gość kakakakaka
mam kochanie 3 kotki ze schroniska.Sa bardzo słodkie i kochane. Osobiście również bardzo proszę ludzi dobrej wolo o pomoc dla tych maluszków. zaadoptyjcie na pewno się wam odwdzięczą.pozdrawiam.

Linki nie działają :( Ja już zaczełam się poważnie zastanawiać, przygarnęłabym je wszystkie najchętniej :( Mam już kota, ale często zajmuję się niechcianymi kotkami i szukam im domu :( Mogę pomóc - tylko proszę o jakies zdjęcia kotków informację w jakim czasie mogłyby dotrzeć do Gdańska ? Mogę tez zapewnić im miejsce by u mnei poczekały na odbiór.

Gość chinczorztajskiejbud
ja chciec kot i psa na dobra kielbasa

Gość vietcong veteran
ja mieć mały lokal gastronomiczny i chętnie przygarnąć wszelkie żywe stworzenia. kociaki będą mieć pełna wyżywienie: cebulka, papryka, pieprz, sól i do dyspozycji rożen. :classic_cool: