Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katarina 255

chłopak mnie właśnie okłamał

Polecane posty

Gość Katarina 255

napisał mi smsa na dobranoc, że kładzie się właśnie spać. Oddzwoniłam zaraz powiedzieć mu dobranoc, a on... nie był nawet w domu. musiał wyjść do sklepu. Nie chodzi mi o to, że wyszedł, ale ze mnie okłamał w smsie. A ja się zaczęłam zastanawiać czy często tak robi :(

moj mnie klamal wiele razy az wkoncu poszedl na impreze i tez mnie oklamal az dostalam eske ze jest tam z jakas szmata...facet to swinia jak zacznie klamac juz co do takich glupot bedzie robil to zawsze a w sklepie pewnie byll po piwo ktore pozniej wypil gadajac z kumplami i nie myslac o tobie ani o tym co czujesz straszne-wiem ale prawdziwe;/

Gość Katarina 255
wie, że jestem o to zła. Myślałam, że napisze jeszcze jednego smsa, ale cisza:(

Gość zośkaaaa777
jak ja Cię rozumiem

Gość Katarina 28 8
może naprawde musial wyjśc, a Ty dramatyzujesz?1 Głowa do góry

Gość ghita
wczoraj miałam identyczną sytuacje... :( i dzisiaj cisza... on nie widzi żadnego problemu:( a mi jest przykro jak cholera...

Mam wrazenie, ze to Ty masz problem - zanadto go kontrolujesz. Co Cie obchodzi, czy poszedl spac, czy wyszedl do sklepu ? Jak nie masz zaufania do niego, to po prostu z nim zerwij bo inaczej to on z Toba to zrobi. Zwiazek, polega na zaufaniu i nie zaglaskiwaniu na smierc. Ciagle kontrolowanie partnera i nakaz tlumaczenia sie, co w danej chwili robi jest meczace i zmusza do klamstw albo ucieczki. Zastanow sie, co robisz, dziewczyno 🖐️