Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rfnerjetj

poczucie winy wyrzuty religijne kto przezywa??

Polecane posty

Gość rfnerjetj
dlatego wciaz lucze sobie usta w święconej wodzie

Gość rfnerjetj
podszyw --a ja licze na powazna rozmowe

rodzice mi przez lata wpajali wiare i nawet sie im udalo, ale jak widze co sie dzieje, jak koscioly sie bogaca (znam kilka przykladow zaradnych proboszczy), ile jest spraw o molestowanie w kosciole - to wszytko mnie odsuwa od instytucji kosciola

Gość rfnerjetj
A JAK TO SIE U WAS PRZEJAWIA ??ja dzis mam taki dzien :-(

Gość rfnerjetj
ja dziś dostałam ataku szału na widok księdza w sutannie . rzucałam się jak chora na epilepsje na chodniku aż mnie ludzie podnosili i związali bym komuś krzywdy nie zrobiła

Gość Kajajaka
A ja wierzę. Mam wyrzuty. Wierzę po swojemu- nie w księży tylko w Boga gdybym miała patrzeć na to co robią księża to dawno przestałabym być wierząca. Teraz brak księży z powołania którzy potrafią przekazać wiarę. Teraz ksiądz to zawód który daje kupę kasy. Właśnie dlatego ludzie odwracają się od Boga przez takich pseudo księży. Ale kto ma wierzyć odnajdzie swój sposób wiary

Gość ja miałam wyrzuty
czasami, ale czesto staram się znajdowac logiczne uzasadnienia dla niektórych zasad, a nie tylko bo kościół tak chce, wtedy mi jest łatwiej przestrzegać zasad lub nie przestrzegać ich jak nie widze takiego uzasadnienia.