Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gloooooooopia

Nie chcialam go. Zerwalam. Teraz nie ma nic ...

Polecane posty

Gość gloooooooopia

Nie pasowalo mi wiele rzeczy. Przestalam go kochać, szanować, doceniać. On gral na czas. Zrobimy to czy to? Odpowiadal: kiedyś ... Nie wytrzymalam. Nie mam teraz nic. Praca, kasa, znajomi, rodzina ... To nie to. Boli. Dziewczyny, myślcie zanim powiecie koniec. ----- the temper trap - sweet disposition

Gość gloooooooopia
Kocham. Puścilam wolno i ...

Gość no i co... i poszedł
Dlatego warto pomyslec i jak juz sie podjeło decyzje to sie jej trzymac :) i nie załowac :)

Gość gloooooopia
Ciężko wytrwać. Może i prawda że się cierpi polowę tego czasu co bylo się razem ...

Gość groszkow
kolezanko mam prawie taka sytuacja taka jak ty dziewczyna mnei zostawila po 2 latach po tyg ma juz nowego kocham ja i niemoge odpuscic szczerze?? daj mu czas choc wiem ze to trudne

Gość gloooooopia
Napisalam mu ze nie dam rady byc tylko kolezanka, ze powinnismy zapomniec. Ze ja glupia jestem, przeprosilam ze wdalam sie w pisanine smsow ostatnio. Odpisal: ok. Glupia bylam, zamiast tak lub nie bylo nie wiem ...

Gość ty rzeczywiscie jestes glupia
"Nie chcialas go","nie pasowalo ci wiele rzeczy","przestalas go kochac, szanowac, doceniac", a z drugiej strony czujesz sie jak kaleka bez niego. Jak dla mnie, jestes idiotka, ktorej brak konsekwencji w tym co robi i o czym pisze. A swoja droga uwielbiasz byc jego pomiotlem.Mimo, ze on cie nie szanowal, ty tesknisz jak niewolnica. Jestes prymitywna. Spadaj!

Gość gloooopia
Jestem glupia, nie zaprzeczam. Mam niedobry charakter. Ale go kocham, zerwalam ale wiem że chcę z nim być. Chcę się zmienić. Dla niego i dla siebie. Wkurzam się na siebie samą. Ale chcę żyć normalnie.

a moze po porstu nie masz co zrobic z wolnym czase, idz na silownie wyskocz gdzie sna weekend zrob cokolwiek moze sie okaze ze dobrze sie stalo ze goscia wcale nie kochasz, po rozstaniu zawsze jest ten moment krytyczny odwyku