Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawdaaa

Faceci to tchórze i egoiści

Polecane posty

Gość Prawdaaa

Tak... Powiedzcie dlaczego faceci, to tacy tchórze i egoiści... pokłóciliśmy się 3 dni temu... z Jego powodu... żuciłam Go... On z początku szantarz nadawał na mnie przez smsy ( nawalił sie) 2 dzień przepraszał przez smsa... a ja miałam nadzieje ze przyjdzie... i osobiscie przeprosi... bedzie plakał i nie pozwoli mi odejsc jak facet który 4 lata kochał jak wariat!!! Wieczorem napisał ze jest jak jest ale prosi mnie abym przyszłam jutro do Niego na urodziny, bo nie chce byc sam... Jak On się zachowuje?? Co On wyprawia??? Dlaczego nie przyszedł pogadać osobiście... jak dorosły facet... Zawiodłam sie :((

Gość Lakoniczny Edward
s p i e r d a l a j

Gość Prawdaaa
Szkoda,że na kafe siedzą w większości małolaci... Bo coraz mniej da się tu porozmawiać....

Gość Psedłonim_
:-) Gdybym wiedział, że to nie ja napisałem ten tekst, podejrzewałbym, że jestem jego autorem. W końcu nie kto inny jak moja skromna osobistość wymyśliła Rzyta_w_Żymie. :)

Gość Prawdaaa
Och Psedłonim... pszeklinam Cię! Oby pszykleił się do Ciebie osat pszeterminowanuh farp! Oby urządliła Cię rzułto-bronzowa pżczoła! Obyś oślep i byś nigdy nie wiedział jusz co to fshut słońca! Oby wściekły rzułf odgrys Ci dytka abyś nigdy nie mug ruhnąć!

Gość Prawdaaa
avastis ile ja się nasłuchałam skarg na swoich facetów przez moich znajomych... Faceci, to urodzeni aktorzy...

Gość Prawdaaa
Czy są tu normalni dorośli ludzie?? Bo jak narazie, to odpowiedzi daremne i to podszywanie się :/

Gość Psedłonim_
A pszeklinaj sobie, ile tylko dusza zapragnie. :)

Gość Psedłonim_
Raczej "odwarzni i ępatyczni". :)

Gość daj spokój Prawdaaa
facet zachowuje się jak dzieciak i koniec tematu. 🖐️

Następnym razem jak będziesz dodawała temat albo pisała posta. Napisz w wordzie a potem sprawdź błędy i wklej na stronę :D

Gość Psedłonim_
Ty jesteś Wirginia Łólf może?

Można napisać,że facet to świnia.I rozwijać ,rozwijać temat.A raczej słowo,wyrażenie świnia.Co nie znaczy,że facet to świnia.Babie z wozu,koniom lżej.Czy jak inaczej powiedzieć?W każdym bądź razie kobieta musi! pomarudzić.

"Prawdaaa Och Psedłonim... pszeklinam Cię! Oby pszykleił się do Ciebie osat pszeterminowanuh farp! Oby urządliła Cię rzułto-bronzowa pżczoła! Obyś oślep i byś nigdy nie wiedział jusz co to fshut słońca! Oby wściekły rzułf odgrys Ci dytka abyś nigdy nie mug ruhnąć!" Bardzo,ale to bardzo podoba mi się ten prztyczek.Ileż w tym komedyji :)

Gość Psedłonim_
Niestety, Furio, z braku czasu nie jestem w stanie ciągnąć tematu. :-) Życzę miłej zabawy.

Gość arabska kuchnia
Zachecam do gotowania w marokanskich naczyniach ceramicznych tajine. Na ogien, na plyte, na grila, do piekarnika. Zdrowe, egzotyczne, arabskie gotowanie. Dostepne w sklepie rekodziela marokanskiego www.marokostyle.com oraz na aukcjach allegro uzytkownika Marokostyle.

Gość baby sa pojebane i juz
dobrze ze wy jestescie odwazne - rozlaczacie rozmopwy tel. morde wydzierqcie w smsach, gnoicie, wyzywacie, umiecie tyko szczekac przez gg i nic poza tym. kuuuurwy!!!!!!!!!!!

Gość 12145
zawsze klotnie z powou faceta....... glubie piizdy. "żuciłam".... masakra.....

Gość Prawdaaa
Moja 1 kolezanka została niedawno zdradzona... druga niedawno urodzilo a facet ją bije i niszczy... mój?? szkoda co gadac i znam wiele przypadków...