Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość totalnie bez pomyslu

poradźcie !! Prosze !!

Polecane posty

Dziewczyny, co kupiłyście na rocznicę swojemu facetowi ?? Za tydzień nasza pierwsza, a ja nie mam totalnie żadnego pomysłu ... A może faceci, coś podpowiedzą ??

Gość obłędnymokiem
o! to jest własnie przyklad ha ha ha ha

nie dziewczynko, nie mam 16 lat. Właśnie dlatego piszę- gdybym miała tyle, kupiłabym mu misia z napisem 'kocham Cie' i problem z glowy. nie bawią mnie walentynki, czy rocznice, ale mojemu chlopakow naprawde na tym zalezy zeby te dni byly wyjatkowe. Zatem nietaktem byloby to olac. obłędnymokiem- czytałam twoje tematy, nie mam nic do skomentowania, bo uważam że to przesada, ale masz prawo do swej opinii,zatem - bardzo proszę, nie zabieraj mi prawa do pisania czego chce ja. Z gory dzieki

Gość klaudia piekniutka
kup mu podrecznik do matmy i wezcie sie do nauki, dzieciaki, a nie w rocznice sie tu bawic bedziecie! po co bedziesz wydawac na takie cos kase?jak i tak na 98% niedlugo sie rozstaniecie, i po ni bedziesz miec statystycznie jeszcze 7 chlopakow zanim wezmiecie slub? nawina 16stka.

klaudia piekniutka---> a moze to ten jedyny??? ska ty to mozesz wiedzieć??? ja mam chlopaka od 6 lat to jest moj pierwszy chłopak i co ?? do konca zycia juz z nim wiec nie badz taka pewna swoich przekonan

Gość klaudia piekniutka
dziubekk--> i co z tego? masz z nim slub?to tylko chlopak. a poza tym nawet slub nie gwarantuje ci ze bedziecie razem, a takie przechodzone zwiazki czesto sie rozpadaja. powodzenia.

klaudia ----- anjlepiej wg ciebie mieć 15 innych gosci i dawać dupy im tak jak pewnie robisz to ty??? zall mi ciebie zal widac ze jakieś kompleksy masz

Gość klaudia piekniutka
tez jestem po slubie cywilnym, jestem psychologiem, a takie cos to jest dzieciece kurwienie sie za przeproszeniem. to jest dziecko jeszcze.

klaudia - dla twojej wiadomosci , mam lat 25. Wiec daruj sobie komentarzee o nauce. Chce zeby ten dzien byl wyjatkowy, wszystkie tego typu dni, chociażby po to, by utrzymac ten zwiazek i nie zaliczac sie do twoich statystyk. Dziubekkk może ty mi pomożesz ??

kto jest dzieckiem ? autorka topiccu? dziewczyno naucz sie czytać ona nie ma 16 lat tak jak ty to przeczytałaś jest pełnoletnia wiec moze robic co chce... co z ciebie za psycholog jak czytac nie umiesz

i pytałam o prezent , nie obchodzą mnie stany cywilne, wyksztalcenie itp Jesteś psychologiem ?? heeh dobre... łatwo idzie Cie sprowokować do wylewania żali, jako psycholog powinnas wiedzizeć, że to nie świadczy dobrze o twojej psychice...

to naprawde smutne ,ze w dzisiejszych czasach tak malo mamy dla siebie czasu zeby nie znac upodoban kochanej osoby. przeciez to Ty go znasz a nie my wiec skad mamy wiedziec z czego sie ucieszy?

my na kazdą rocznice idziemy do restauracji na jaks dobra kolacyjkę potem jakieś drobne upominiki i seksik do bialego rana:)

Laguna znam go, owszem. I znam jego pasje. Tydzien temu miał urodziny i z prezentem problemow nie bylo. Ale jakby to powiedzieć: nigdy nie bylam typem romantyczki, i nie kupowalam misiow nawet jak mialam te 16 lat. Glupie moze ale ja nie wiem co się kupuje na tego typu okazje, bo wszystko dla mnie jakies kiczowate, a nie kupie mu przecież skarpetek

chodzi mi o te drobne prezenciki.l.... ehh pomocy nie dostane chyba. Pozatym, wiem, ze coś się święci , i pewnie dostane TEN pierścionek, dlatego mam taki problem.

a wiec moze warto raz byc romantycznym? zrob kolacje zaloz cos seksownego obwiaz sie kokarda badz prezentem:)

laguna, zapewne tak zrobie. Chodzi mi tylko o ten maly prezent, kosmetyki, perfumy odpadaja, bizuteria tez, bo kupilam na walentynki, Ale mysle o tych srebrnych obraczkach..ale to tez chyba bezsensu...

obraczki? moze byc ale musisz wiedziec jak on zareaguje ,znasz go wiec wiesz czy nie wystraszy sie,ze to jakies zobowiazanie czy cos:) moze byc pierscien atlantow na szczescie jesli nosi bizuterie:) moze plyta do samochodu taka jaka lubi? ulubiony alk z karteczką ,ze bedziecie go z siebie zlizywac:D karneciki zrobione przez Ciebie ,na"usługi" powiedzmy ..masaż...itp cos co on baaardzo lubi a Ty moglabys dla niego zrobic:) wieczor filmowy gdzie ogladacie to co on lubi oczywiscie najpierw zalatwiasz te filmy ,popcorn itp.. ja jestem zwolenniczką prezentów których nie da sie kupic :)

laguna ja wiem, ze on chce mi sie oswiadczyc, niestety - nie umie dochowac tajemnicy i wkrecil w to moja kolezanke. dlatego chce by bylo inaczej po prostu. ale z tymi karnetami - zajebisty pomysl, na prawde :)

Gość gjhk
ja z moim kochalam sie cala noc :P serio hehehe poszlismy do mieszkania, w ktorym nikt nie mieszkal, to bylo mieszkanie ktore jego mama wynajmowala studentom. Zrobilismy zakupy, kupilismy pare piwek, wzielismy ze soba radio, plyty, jedzenie ,zaps gumek. Otworzylismy okno, to byla ciepla letnia noc. Blask ksiezyca oswietlalnam pokoj i takprzegadalismy, przejedlismy i przekolchalismy sie calutka noc, az w koncu usnelismy nago wtuleni w siebie. Rano zrobil sniadnko i przyniosl mi do lozka.Bylo cudownie :) tak wygladala nasz 1 rocznica. Teraz czekam na 5 rocznice :)