Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1334654

Nie wiem co mi jest..i nie wiem jak to opisac ..ale sprubóje...

Polecane posty

Gość 1334654

mam tak ze np robie cos albo ide i tak jakbym czuje sie jakbym zaraz miała zemdlec ale nie jest mi słabo a ni nic poprostu odpływam i zaraz znowu przypływam... np odpływam ale robie czynnac np sprzatam czytam.... ale np w ytm momencie odłpywam nooo nie wiem jak to opisac wiecie mniej wiecej o co chodzi?

Gość no to cyba normalne
że odpływasz myslami... chociaz moze tez tak byc że yto jakieś niedotlenienie... stąd to uczucie że zaraz zemdlejesz... a masz jakieś stresy albo sytuację która bardzo Cie zraniła czy coś takiego? Może spróbuj chodzic na spacery myśle że powinno przejść.

ja tak mialam jak bylam młodsza. jakby dusza rozdzielala sie z ciałem. bawilam sie i np. w pewnym momencie pstryk jakby wlaczyli swiatlo zastanawiam sie co ja tu robie i gdzie jestem bo nie wiem jak tu przyszlam. tak jakby myslenie mi sie wylaczalo :D

Gość fhruhyt
dtak to chyba cos takiego jak u ciebi angela :D

Gość 4466556
nie chodzi mi opłyniecie myslami...i nie mam zadnych trudnych sytuacji... dzisiaj akurat miałam dobry dzien w szkole.. i gdy szłam do domu to tak miałam.... no i w szatki pod koniec lekcji... ale czesto tak mam....

Gość 324355
włąsnie odwrotnie...ja w ogóle o tym nie mysle...i nagle....bec.

taka autohipnoza ale jak cos robisz i masz taki "atak" to jak sie "budzisz" to jestes w tym miejscu na ktorym skoczylas czy bedac w ty mstanie nieswidomosci dalej robilas tączynność prawidlowo w sensie ze np nie przerwalas smarowania bułki masłem?;p idź do lekarza najlepiej z tym

Gość dizewczyno każdy człowiek
tak ma... to taki zamuł jest. Wiesz jak ktos cos mówi np. a Ty patrzysz w pewne miejsce i nawet nie wiesz o czym myślisz.. kazdy tak ma .

Gość 435346
dziewczynko kazdy człowie... kurde nie chodzi mi o to :O

Gość 32432432
" czy bedac w ty mstanie nieswidomosci dalej robilas tączynność prawidlowo w sensie ze np nie przerwalas smarowania bułki masłem?;p" dokładnie.. nie pzrerywałam czynnosci..jadłam mówiłam, pisałam. czytałam.. szłam itp .. :P

to jest taka autohipnoza-to normalne np ktos jedzie samochodem i po przejechaniu 50 km nie wie jak to sie stalo i zadnej rzeczy z tej jazdy sobie bie przypomni, mimo ze jechal prawidlowo i dobra trasą

Gość 12355
ok. dzieki za pomoc :P