Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cedf

biedni ludzie maja przerabane

Polecane posty

Gość cedf

na nic ich niestac na wizyty u lekarzy czekaja miesiacami a taki bogacz idzie prywatnie i ma ich dzieci nie maja czasem na podstawowe rzeczy do szkoły czesto brakuje jedzenia;/i na jedzenie dzieciaki sa wychowywane czesto w taki sposob ze powielaja schemat rodziców

Gość Irvinna
Czasem biedny człowiek jest szczęśliwszy od bogatego :) Moja mama wychowała się w biedzie, nie miała nigdy zabawek, pięknych strojów... ale wspomina swój rodzinny dom jako coś pełnego miłości, przywiązania, każdy każdemu pomagał i wszysycy byli bardzo szczęśliwi. Polecam piękn ą piosenkę na ten temat: http://www.youtube.com/watch?v=_xf5ZlTlrgw&feature=fvst

Gość bieda to patologia
bieda upadla ludzi sprawia że staja sie jak zwierzęta oszukuja, traca honor, nie maja wstydu, godności.... bieda jest jak choroba bogactwo jak pełnia zdrowia

Gość enedue
a ci co rozumu nie potrafia odpowiedni używać to dopiero są biedni i mają przerąbane

Wiesz co? Smieszne jest to co piszesz.Duzo ludzi jest zdana na siebie i jakos daja rade.Wychodza z biedy.

Gość jhjhgjg
facebook czy tam mozan sobie znalsc kogos z zagranicy ...bo jakos nie moge znalezc niczego gdzie mozna wyszukac osoby np z włoch.. :O beznadzieja

Gość yjuutk
bo nie gustuje w poslkich chłopaków

No tak, raczej mało, chciałbym zrobic wiecej ale nie mam pistoletu żeby napaść na bank - głupio tak z samym nożem :(

Do wyjscia z biedy trzeba miec rozum. Nie trzeba napadac na bank,by byc bogatym.Wiesz co? Ja na chleb nie mialam.Musialam dorosnac w wieku 16 lat.Mam 24 lata i dopiero studiuje,bo musialam zarobic na liceum.Wiec nie wkrecaj mi,ze z biedy nie da sie wyjsc.Nie mialam pomocy od nikogo.

Gość ludzie piszcie po polsku
korjonos, najpierw zainwestuj w ortografię, bo okaże się, że znowu nie "WYSZŁEŚ"....

Gość maramarmara
bieda to patologia - "bieda upadla ludzi sprawia że staja sie jak zwierzęta oszukuja, traca honor, nie maja wstydu, godności....' przecież to Ci bogaci najwięcej kombinują,oszukują itd...żeby mieć jeszcze więcej.

Gość
korjonos -->skontaktuj sie ze mną przerwa90@interia.pl bede pózniej

Czyli twoim zdaniem już z biedy wyszłaś? Ja to widzę inaczej - najgorsze jeszcze przed tobą.

To zasada "wyszłeś-wyszedleś" ma również zastosowanie w przypadku "wychodzenia" z biedy? A ja głupi grafoman, myślałem, że to dotyczy jedynie chodzenia nożnego :(

Gość maramarmara
o przerwa ma pistolet :D

Nic nie zarabiam bo zabrali mi pracę. Jak widać - nie ma sensu sie starać bo i tak zawsze znajdą sie ludzie, którzy nie pozwolą ci wyjść z biedy..