Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego faceci kłamiąą

Facet kłamca-dlaczego to robi?

Polecane posty

Moj facet ciagle mnie oklamuje, w drobnych sprawach i w tych wiekszych tez.Niewiem dlaczego on to robi?Mowi ze kocha i mu zalezy ale ja tego nie czuje.

Gość intimiss
widocznie nie zależy !!!

Dzis mnie tez oklamal, codziennie mnie klamie.On mysli ze ja niewiem.Co z tym zrobic?

Gość intimiss
ehhhh faceci chyba to jednak nie jest ten jedyny

Gość ana111
a dokładniej ,w czym cie okłamuje? czasami kobitki przesadzaja

normalka :D faceci jedno mówią a drugie robią :p też czułam, że mojemu nie zależy aż w końcu powiedziałam 'papa' :) efekt? wrócił, kajał się i zaczął nadskakiwać, pokaż swojemu że może Cię stracić a może naprawi swój błąd :)

Gość watpliwa sprawa
klamca nie oduczy sie nagle klamac. on zbyt do tego sie przyzwyczail. moze sie kiedys pomyli i powie prawde ale zazwyczaj tacy nie zmieniaja sie a wrecz przeciwnie, ta cecha u nich sie poglebia. to choroba.

Gość ana111
ale musisz tez sie liczyć z tym,że możesz trafić na faceta z charakterem...i odejdzie,nie bedzie nadskakiwał,

Gość Michał Marchlewski
A chcesz od niego usłyszec, że jesteś zwykłą przciętna dziewczyną? No wiec sie nie dziw, że mówi ci coś innego :classic_cool:

np. ze pomaga ojcu w domu, a gdzies idzie wieczorem.pojechal na impreze zakladowa mowil ze pojechali sami faceci a pojechala kolegi dziewczyna,ze nie moze u mnie dzis nocowac bo musi rano taki kawal isc ( bo kolega po niego do mnie nie podjedzie- a ten sam kolega kupil mieszkanie na moim osiedlu i moj moiwl ze tu jeszcze nie mieszka bo robi remont a jednak mieszka).Pije duzo alkoholu i nie patrzy wogole na mnie.W zeszlym tyg. mial do mnie przyjsc a nie przyszedk bo spotkal kolegow i z nimi pil)