Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maleńkaaa3

jak Wy sie palcujecie?? zarzucie jakis dobry sposob na totalny odlot

Polecane posty

Gość maleńkaaa3

mam 19 lat i kocham sie masturbowac;) nie wiem czy jestem nimfomanka czy poprostu jestem taka napalona ale ciagle szukam nowych metod.. chce przezyc cos zajebistego:D powiedzcie jak to zrobic...:)

Gość hggfhhggfhgfgh
A ja się boję wsadzić sobie tam palca (jestem dziewicą). Zazdroszczę tym, które to robią

Gość maleńkaaa3
nie ma co sie bac;) skoro sie boisz to najwyzszy czas sprawdzic co tam jest;) przeciez musisz znac wlasne cialo a wkladajec tam palec nic sobie nie zrobisz (gorsze rzeczy w pozniejszym czasie beda tam umieszczane;)) a poza tym to jest to samo jakbys palec do mosa wsadzala:D serio nie ma sie co bac:D

Gość do_maleńkaa
malenka do ciebie... ja sie asturbuje i lubie ale tylko po lechtaczce jak wsadzam palca nic przyjemnego nie czuje a raczej dyskomfort.... zdradz swoje jakies techniki :P

Gość malenkaaa3
tez wole po lechtaczce:) ale orgazm jest za krotki ale bardziej intensywny. mozna np tak: pod prysznicem polozyc reka na cipce wlozyc palce miedzy wargi sromowe i delikatnie ale energicznie pocierac zbbizajac sie raz na jakis czas do dziurki. albo polozyc palec wskazujacy na lechtaczce i jezdzic nim rpbiac koleczka. z tym ze musi w tym czasie byc tam barzo wilgotno;) sposoby mozna laczyc to swietna zabawa:D

Gość Darrieus
Ja sie nie palcuje, ja sie marchewkuje i ogórkuje.