Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patrycja 33 Wwa

Przez swoje wymagania wylądowałam na smietniku życia

Polecane posty

Gość Patrycja 33 Wwa

Na studiach wybrydzałam, bo zaden z moich adoratorów nie był "właściwy". teraz wszystkie moje koleżanki mają mezow dzieci,a ja jestem sama, nie mam nawet znajomych. W moim wieku jak sie jest samemu to juz za pożno na wszystko. Teraz bylabym z kimkolwiek,ale nikt mnie nie chce, czuje sie jak nikomu nie potrzebne śmierdzace gówno. To nie jest zycie.

Gość mariusz smutas
lipa co ... ale widzisz ty nie dawalas szans to teraz zycie ci jej nie dalo ... przewrotnosc losu :(

Gość Patrycja 33 Wwa
nawet pan wiesio z dworca mnie nie chce!! powiedzial ze woli stara, smierdzaca dziesiecioletnim potem i niemytym kroczem zoche!!!! 😭 i co ja mam teraz zrobic????

Gość to trzeba wziąć życie w swoje
ręce teraz... aj sobie rok na znalezienie kogoś... tzn staraj się nie szukać to się sam przypatoczy:) Zapisz się na silownie, na jakieś zajęcia, rób cos tylko nie siedź w domu.

Gość kjhgfs
a mozna byc szczesliwym nie majac kogos ,kto kocha... czlowiek wtedy nic nie wart...

Gość mariusz smutas
ilove.pl fotka.pl przeznaczeni.pl sympatia.pl dwasera.pl acha no i telegazeta...

Gość mariusz smutas
ej ale swoja dorga to jest sranei w banie 33 lata i znajdz milsc zycia ciezko.Ja mam 24 i lipa ze szok!

Gość nie przejmuj się ja przez brak
wymagań też :o

Gość i dobrze Ci tak
pewnie jestes taka sama jak pewna dziewczyna ktora nie dosc ze dala mi kosza to jescze wysmiala

No i bardzo dobrze idiotko. Mam kumpele ktora tez na studiach wybrzydzala (a sama jest niska i gruba, niezbyt urodziwa), teraz jest na czwartym roku i nadal sama bo nie znalazla "przystojnego, inteligentnego i bogatego" - takie dokladnie byly jej kryteria i sa chyba nadal. Ja za rok wychodze za maz, mieszkam z narzeczonym i widze jak ona mi tego wszystkiego zazdrosci. Zazdrosci mi milosci! Tego ze ja mam z kim spedzic zimny jesienny wieczor w cieplym mieszkaniu, mam z kim porozmawiac, poplakac na romantycznym filmie... mysle ze dziewczyny ktore oceniaja facetow po wygladzie i nie daja im szans bo "mial brzydki sweter, bo nie nazelowal wlosow, bo jej nie zaprosil do wypasionej restauracji" są ŻAŁOSNE!!!!!!!! FACECI TRZYMAJCIE SIE OD NICH Z DALEKA

Gość no i tak to bywa z wami wlasni
Bywa. Znalem taka jedna. Dzisiaj sie gania po sadach i ojciec jej dziecka teruja nia jak chce... a tez byla mocna w gebie, dorosla i znajaca sie na facetach... wybredna. i teraz ma. zrobila sobie dzieciaka, facet ja olal i jeszcze robi z nia co chce... a ma dzisiaj 30 lat. mi tez odmowil kiedys, ale mi szybko przeszlo na szczescie i czulem, ze to nie ta. a jej dobrze zyczylem, to sie unosila starszym wiekiem.... dorosle. teraz siedzi i ryczy, co ja jej moge na to...

Gość tak wlaaaaaasnieeee
carrefour - DOKLADNIE! bo KOCHAC znaczy AKCEPTOWAC TAKIM JAKIM SIE JEST! I tyle. cieszyc sie soba, kazdym dniem, wiedziec, ze KTOS jest. Nie byle kto, ale NASZA UKOCHANA OSOBA! i po co komu ktos inny? sa znajomi, sa przyjaciele, ale jak oni sa zajeci, to przede wszystkim NASZA OSOBA MA DLA NAS CZAS! zycze Ci wszystkiego najlepszego!:)

Gość Patrycja 33 Wwa
czy ktos chce mnie porzadnie wyruchac?

Gość magdamagdalena
33 lata to jeszcze nie tragedia...Jeszcze wszystko przed tobą. Na pewno kogoś znajdziesz:) Proponuję wychodzić z domu, umawiać się na randki, korzystać z serwisów randkowych. Dbać o siebie, uśmiechać sie i być pozytywnie nastawiona do świata:). Spróbuj.

Dzięki :) Tobie tez :) żal mi tych wszystkich facetow z ktorymi sie spotykala.. niektorzy naprawde byli wartosciowi - no ale nie nosili np garniaka :O ech.. ona stosuje teraz taktyke uwodzenia na jedna noc.. seks a dopiero potem milosc.. no ale to nie moja sprawa, jest dorosla i powinna wiedziec co robi.. pisze powinna bo watpie zeby nie stosowanie jakichkolwiek zabezpieczen bylo przejawem odpowiedzialnosci..

Gość magdamagdalena
Carrefour ułatwiamy życie---> ale po co tu piszesz o tej swojej koleżance? kogo to obchodzi, że jesteś na nia cięta? Plotkara z ciebie i intrygantka:O

Gość ana111
nie wkurzaj ,kazdy ma wymagania, mniejsze i wieksze, faceci tez!

Gość nie rozumiem was kobiety....
każda ze stron ma troche racji. Tylko że każdy ma jakieś kryteria. Niekażda chciałaby być z niskim, tłustowłosym facetem itp. A żeby takiego pokochać, to trzeba najpierw takiego zaakceptować, żeby to było 2stronne zainteresowanie. A nie tylko jednej strony, w tym przypadku tlustowlosy mężczyzna bylby happy, bo ma fajną pannę. A co z jej uczuciami? Owszem, teraz najlepiej... niech te wszystkie panie stąd, które znalazły sobie super facetów, wyrzucają swój jad, paskudne słowa do tych, które nie mają nikogo, bo mają wymagania. A same chciałybyście być z bardzo brzydkim facetem, bez kasy, bez niczego?? z pewnością... Najlepiej nie mieć nie mieć zadnych wymagań??? od kiedy 33 letnie kobieta jest skazana na samotność?? chyba tylko w tej popieprzonej Polsce... dobrze, że wam się ułożyło i nie macie pojęcia jakie to smutne nie mieć przy sobie nikogo.

Gość nie rozumiem was kobiety...
a faceci? jakie oni mają wymagania....! czy kobieta ma tylko spełniać jego kryteria? Kiedy oni w końcu dostosują się do naszych kryteriów??

Gość hho
ależ co za bzdury wypisujecie -piękna kobieta zawse znajduje amatorów - ja też byłam wybredna i wyszłam za mąż w wieku 36 lat - moje koleżanki powychodziły za mąż duużo wcześniej i może nawet myślały że im zazdroszczę ale tak po prawdzie to nie chciałabym żadnego z ich facetów - nie ten typ - teraz mieszkam w Oslo z moim mężem i wiedzie mi sie super - co sę wyszalałam w młodości to moje a teraz jest jeszcze lepiej - piękne kobiety - na bank sobie kogoś znajdziecie i macie szansę na znaleźnienie kogoś takiego o kim wasze brzydsze koleżanki mogą pomarzyć - macie prawo mierzyć wysoko skoro same macie dużo do zaoferowania

Gość hho
choc oczywiscie nie ukrywam,ze zaczynam sie sypac jak stare próchno, a mąz ogląda sie za młodszymi. w dodatku marzę o dzidziusiu,ale nie mogę zajśc w ciąrzę, a nawet dauna bym chciala.Generalnie to jestem zalamana. Moje kolerzanki juz mają dorosle dzieci, a ja jedyna szansa jaką mam to sznasa na dałniaka. O dżizaz dopomusz

mało prawdopodobne żeby wszyscy byli tacy źli no chyba że masz jakiś dziwny styl bycia wiec pewnie przesadzasz z wymaganiami większość ludzi nie jest ani piękna ani bogata a jakośsobie radząi znajdują podobnych partnerów bo nie mająchorych oczekiwń :P

Gość pa jacykuf
nie martw się, autorko - miłość i sraczka przychodzą znienacka :D