Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzimpiiiii

JAKI SZAMPON I ODŻYWKA NA Zniszczone Włosy

Polecane posty

Gość dzimpiiiii

moje są okropne.... każdy włos w inną stronę połamane

Gość jakajaka
Elseve pomaranczowy z ceramidami

Gość habset
Pomocne są szmpony i odżywki firmy Farmona. Naprawdę dobre i niedrogie ale kuracja wymaga czasu. Proponuję zapoznaj się z ocenami tych produktów na Kafeterii w dziale DAMSKA Torebka.

Gość anankhe567
w zasadzie preparatów jest bardzo dużo. Jeśli nie masz zbyt wiele czasu możesz zainwestować w preparat typu 2 w 1, choć lepszym rozwiązaniem będzie przeznaczenie włosom nieco więcej czasu i zadbanie o nie zarówno szamponem, jak i odżywką. Dobre są szmpony całkiem popularne, jak Dove http://www.okazje.info.pl/okazje/zdrowie-i-uroda/dove-intense-care-szampon-regeneruja-cy-suchych-i-zniszczonych-250ml.html Fructis, Schauma. Musisz jednak pamiętać, że trzeba co jakiś czas zmieniać szmpon, żeby jego działanie nadal było zauważalne. Zajrzyj sobie też na stronę z produktami do pielęgnaci włosów: http://www.okazje.info.pl/zdrowie-i-uroda/pielegnacja-wlosow/

Gość jakajaka
mnie znowu szampon Dove niebieski strasznie wysuszył włosy, a miał je nawilzyc niby...

Gość dedera
Ja używam tylko elsere lub pantine .Mam idealne włosy .Polecam.

Gość wiczka_0987
Ja stosuję szampony i odżywki Eva Natura. Na wypadające i łamliwe włosy najlepszy jest szamponik z czarną rzepą. Następnie ta sama odżywka i efekty gwarantowane.

Gość pieknisia modysia pum pum
proponuje zamuwic u fryzjera profesjonalna odzywke i bedzie jej duzo wiecej niz tej marnej buteleczki w sklepie, warto naprawde i cena nie jest straszna az tak jak moze sie wydawac, efekt o niebo lepszy.