Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsfwefewf

Szukam AP AP APA PA

Polecane posty

Gość AP AP AP AP AP AP
To ja:) co sie stalo?

Gość Ja moge byc
twoim apapem na bol glowy:D co cie boli:p?

Gość tym razem bez nicku ..........
Pamiętasz kiedyś pisałam tu o wyjeździe do mężą... że nie chce jechać do niego, on mieszka za granicą... Radziłaś, żebym jechała spróbowała... i pojechałam ale szybciutko wróciłam....

Ale pamiętasz ten temat, w którym pisałyśmy? Bo cholera nie wiem czy to na pewno Ty....

to jestem na bank ja, ktos mi blokowal nick, wiec musialam dodac az 6*AP, pozniej nie pisalam pod tym nickiem, ale pod innym, ale twoja sytuacje pamietam. Pisalam,ze warto probowac i walczyc,ze warto jechac, bo mzoe bedzie ok.

A, to nie udzielalam sie na tym temacie... Nic nie wiem o zadnym biciu- gdybym to przeczyta to w zyciu bym nie kazala Ci wracac do niego:o Czy to podszyw? Temat z wyjazdem kojarze...

Ten temat równiez ja pisałam... chodzi o to, że wróciłam bo uderzył... W tedy kiedy pisałyśmy, nic nie wspominałam, że jakiekolwiek uderzenie miało miejsce... wiesz nie ma się czym chwalić. Ten temat, który wysłałam to jak by dalsza część "historii"

ok... dodam jeszcze tylko, że zmieniło się tyle, że mama w końcu przestała naciskać... i chyba zrozumiała, że to nic nie da :)