Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paciaaa9987

mam problem z poceniem! czy antidral jest skuteczny?

Polecane posty

Gość paciaaa9987

zawsze kiedy sie denerwuje albo jest cieplo to sie poce :/ mam tego dosc. slyszałam o antidral. Tylko jak go uzywac? bylam na innych topikach i jednii pisali ze przez caly tydzien codziennie potem co 2 dni a potem raz w tygodniu... a inni ze co 2 dni sie stosuje a jeszcze inni ze smarujesz wtedy kiedy chcesz... ale jak dla poczatkujacych?

Gość juz ci mówię
Najlepiej przez tydzień codziennie, a potem raz na tydzień

Gość paciaaa9987
dziekuje ;)

Gość nunybnyuby
ja używałam.. dla mnie bobma.. teraz moge nosic obcisle koszulki.. nic sie nie poce,.. a stosowalam go codziennie albo raz na dwa dni przed pojsciem spac naprawde polecam

Gość iza_29
Ja używam czegoś delikatniejszego - najlepiej wedłyg mnie sprawdza się dezodorant antyperspiracyjny sensitive marki eva natura. Bardzo skuteczne, a zarazem delikatność dla skóry.

ja uzwam antidral i dla mnie rewelka, pocilam sie nawet jak byl na dworze mroz a ja mialam 3 minuty do przejcia do szkoly i cale mokre pachy...koszmar..z antidralem nie mam juz takich klopotow!!! stosuje teraz sporadycznie.. Antidral na poczatku moze szczypac lub swedziec jest to normala rzecz nienalezy stosowac na swiezo ogolona skore... P)OLECAM!! w moim przypaku sie sprawdzil a duzo rzeczy stosowalam

Gość dezodorant ałun
Antodral- dla mnie super. tylko był problem po jakimś czasie używania, że strasznie mnie zaczęło piec i szczypać pod pachami. Ale odkryłam, że trzeba antidral stosować naprzemiennie z dezodorantem,który łagodzi podrażnienia. Taki dezodorant to dezodorant Ałunowy. naturalny, bezpieczny i łagodzi po antidralu. http://allegro.pl/item789080706_alepia_alun_dezodorant_mineralny_krysztal_120g.html

Gość wyrywałam 2 tygodnie temu
antidral uratował mi życie :) używam go teraz 1 raz na tydzien lub 2 tygodnie oczywiście na noc, z rana go zmywam i stosuję inny antyperspirant (wcześcniej nivea balance ale go wycofali więc kupiłam nivea dry comfort też jest bardzo dobry dla mnie, miałam kilka innych ale to była porażka)

Gość maja001
Wolę delikatniejsze dezodoranty antyperspiracyjne, które nie zaburzają w takim stopniu jak antidrall naturalnej wodnej gospodarki organizmu. Najlepszy jak dla mnie jest dezodorant antyperspiracyjny Fresh marki Eva Natura.