Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość które kupić

które sexi kozaczki ładniejsze

Polecane posty

Gość nina2112
Drugie. W końcu na kafeterii ktoś z gustem;-)

Gość beatka sdsd
umyj zęby

Gość nina2112
widzę że pracujemy w tej samej branży :) tak się cieszę. ile bierzesz za godzinę?

Gość które kupić
dzieki, też mi się wydaje, ze 2:) chyba drugie wezmę i tańsze a te buty ne maja byc do chodzenia po miescie, na uczelnie, tylko na wyjątkowe okazje

Gość omg.......
zaleciało wsią...

Gość one nie sa sexi one sa
dziwkarskie :O nie mozesz kupic jakichs NORMALNYCH seksownych butow? masz jakos strasznie prymitywna definicje seksownosci

Kciukiem o co ci chodzi z tą malutka?? Miałam tutaj wcześniej konto ale zablokowano mi go sama nie wiem dlaczego ale brzmiało ono Wystraszona tchórzofretka;)

Gość ktore kupić
ta specjalna okazja to sobotnie brydże z 98 panem bronkiem spod 8mki :) popierdujemy w siedzenie i cieszymy sie ze oszczędzamy na ogrzewaniu :)

Gość one nie są sexi
pokaz mi taki buty, które sa.....

Gość jesli chesz wygladac
jak panienka lekkich obyczajow to obojetnie ktore bo efekt i tak bedzie ten sam ;)

Gość ktore kupić
oo wypraszam sobie jestem kobieta z wysoką klasa ... ukończyłam klase pienkarz tynkarz akrobata

Znowu sama krytyka:) Wklejcie linki takich które wam się podobają może autorce podsuniecie jakiś pomysł.A co do butów to mnie się podobają a sądząc po kafeteri to pomarańczkom zawsze wszystko się nie podoba.Na kafe siedzą wszyscy wykształceni, z dobrą pracą, nienagannym wygądem tylko że nigdy nie pokazują swoich zdjęć. To po co taka szycha siedzi na takich portalach????

Gość la bamb a 909 0
drugie byłyby niezłe gdyby nie to "coś" spod spodu... pierwsze nie zbyt, ale też mogłyby być na mus.

Gość taka jedna tam
jedne i drugie tandetne,nadają sie do lozka ,albo po latarnię

>drugie byłyby niezłe gdyby nie to "coś" spod spodu... wlasnie :) z ta platforma i 11 cm obcasem to jak dla mnie jedynie do pod latarnie lub do lozka, gdy mamy ochote odgrywac panienke lekkich obyczajow

Gość beatka sdsd
ahaha dobry joke :D po co mam jej pokazywać ładne buty? niech sobie kupuje szmaciarskie skoro taki ma gust :)

te ostatnie na nieco inne "kopyto" ale moim zdaniem nie lepsze przy szczuplej nodze ta gorna odwinieta czesc wyglada komicznie wlasnie jak z 3 muszkieterow ;)

Gość malo tu normalnych ludzi
kurde przeciez pisze ze potrzebuje te kozaczki na randke, a nie do kosciola. szukam ogolnie obcasów naprawde bardzo wysokich i nie za długich. jesli macie jakies propozycje to chetnie zobacze moze byc bez platformy- ona tez mi sie nie podoba ale musze miec bardzo wysokie buty , koniecznie czarne i koniecznie kozaczki

Gość beatka sdsd
widzisz mawronka jakoś umiała wybrac sexy i z klasą. a ona i tak zrobi z nich pewnie cudo jak połaczy z jakimis ciuchami w stylu podanych wyzej platform klase trzeba mieć albo sie jej nauczyc.