Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość już nie płaccccze

Ja myślałam, że to Ten Jedyny, a on po prostu chciał mnie przelecieć...

Polecane posty

Gość już nie płaccccze

Miałeś pecha, bo zorientowałam się w porę, więc niestety nie będę kolejnym numerem na twojej liście. Ufałam ci, bawiliśmy się tak świetnie razem, mogliśmy gadać bez końca! Już nie płaczę. Miłości nie ma i będę o tym pamiętać na pewno, gdy spotkam kolejnego huja, który chędzie chciał tylko dobrać mi się do majtek. [cześć] Koniec raz na zawsze. Jesteś zerem.

Gość tez mam popsuty weekend
ale teraz sobie wszystko przemyslam u mnie inna sytuacja niz u ciebie , ale musze z moim porozmawiac :( czuje ze kiedys nastapi ten koniec :( no coz zycie brawo dla ciebie ze twarda jestes :)

Dziewczyno, o czym Ty piszesz i do kogo ? Ja wiem, ze internet daje mozliwosci pisania czego sie chce i o ktorej sie chce ale nie uznaje tego typu wynurzen. Cierpisz, to zrozumiale ale sama przyczynilas sie do tego cierpienia. Za szybko byc moze zadecydowalas o seksie. Uwazasz, ze on pomaga w blizszym poznaniu drugiej strony ? Wszystko co szybkie, szybko sie konczy tam, gdzie brakuje czasu na poznawanie czlowieka w wielu syaucjach. A seks jest owszem przyjemny ale nie stanowi zapewnienia o dozgonnej milosci. Czegos w tej znajomosci zabraklo. Czego, domysl sie sama 🖐️

Gość bnb ty to jestes chory
BNB, jak sie czuta to co piszesz, to odnosi sie wrazenie, ze ty cale zycie tyko analizujesz, a nie cieszysz sie nim... a masz z kim je dzielic chociaz? naprade jestes a ztaki zgorzknialy?

Gość juz nie placccccze
oreore - przeczytaj uwaznie, co napisałam. Nie uprawiałam z nim seksu. offerma - nie o to chodzi, że zamierzam czekac z seksem do slubu czy cos. To normalny element związku, ale ZWIĄZKU - a temu komus nie zależało wcale na zadnym związku. :(

Gość studentkaXXI
Ja myślałam, że to Ten Jedyny, a on po prostu chciał mnie przelecieć... i zrobil to. teraz widze jak wyglada to z jego strony. a ja nie moge zapomniec. rozpamietuje kazda wspolna chwile. pracujemy razem on usmiecha sie jest mily i traktuje mnie tak jak inne kolezanki. no z malym wyjatkiem my jestesmy na per ty.

Gość na drugi raz poszukaj takiego
co tylko bedzie chcial cie przeleciec.

Gość kratka w paski
moze i by się chciało dac przelecieć, tylko niech to będzie od razu ustalone, tylko seks i zadnych planów, najgorsze jest jak taki szmatławiec ściemnia, twierdzi ze kocha, stara się, az w koncu ulegasz i tyle go widzieli, to mnie wkurza najbardziej, takie bawienie się czyimiś uczuciami, bezkarne, bez zadnej odpowiedzialnosci, kiedys az tyle takich sytuacji nie bylo, ludzie byli bardziej odpowiedzialni, nie przychodzilo im az tak łatwo niszczenie innych ludzi

Gość przyzwyczajaj się dziołcha
tacy sa faceci trzeba ich w pore wyczuc wyciagnij wnioski i nie badz taka naiwna nastepnym razem bo na pewno dawal oznaki

Gość upupupupupupup
uszy do góry jeszcze na pewno znajdziesz kogoś normalnego

Gość awaria na wagarach
studentko XXI, a rozmawialas z nim o tym? powiedzialas mu jak się z tym czujesz? pytam, bo też mnie podobna rozmowa czeka i nie wiem, jak ją zacząć :(

bnb ma racje ale tylko w 1 punkcie tym co chca tylko przeleciec to raczej wszystko jedno jak sie wyglada ja tez mialam taka historie (i tonie jedna) a nie wygladam tak jak sugerujesz

Gość kratka w paski
znaki? to oświeć mnie jasno, jakież to znaki? wszystko wyglądało pięknie i jak klasyczne zakochanie, długie rozmowy, randki, prezenty, sugestie (z jego strony) co do przyszłości, czułość, ale wszystko w granicach normalnego zachowania faceta, któremu zalezy, a jak dostał czego chciał to się zmył, poczułam się jak kretynka; i nie sądzę, ze seks ze mną mu się nie podobał, no chyba ze tak swietnie udawał

A ja się z tobą zgadzam . . A wgl czy miłość istnieje? Czasem masz racje faceci okazują tylko jak wielkimi dupkami są i niewarto nawet płakać

na pewo dawal,to ze y tego nie widzialas (nie chcialas widziec) nie znaczy ze ich nie bylo. na pewno dawal. no i opcja ze sex bylbeznadziejny tez moze byc sluzna.a przecieznieprzyznaz sie nam ze bylas beznadziejna, ba,moze nawet myslisz ze bylas zajebista a taknaprawde dno

Gość najgorsze ze juz jest po
myslcie zanim takie cos zrobic, bo potem wasz przyszly facet bedzie mial kobiete, ktora miala o jednego partnera wiecej

Gość ja cie rozumiem doskonale...
ale człowiek uczy sie na bledach. nie ty pierwsza i nie ostatnia chociaz lepiej zzeby nikt tak nie cierpiał

Gość ale wy gupie baby
zamiast jeczec o tym jedynym ktorego nie ma to korzystajcie z zycia! jak koles ladny, inteligentny i na poziomie to dlaczego sie z nim nie wybzykac? potem jak bedziecie stare i brzydkie to bedziecie zalowac!! mowie wam to, ja nie jestem stara i brzydka (jeszcze) ale juz zaluje tych chwil ktore stracilam jako glupia mloda dziewczyna!! dobry seks to jest chyba najprzyjemniejsza fizyczna przyjemnosc,

jezuu laska ale nie widzisz,ze cos tu nie gra? 1 - zakladajac ze naprawde mu zalezalo,to albo zrazil sie sexem albo po prostu zmienil zdanie,przestalo mu zalezec - mial prawo przeciez nie? 2- zakladajac ze chcial cie tylko bzyknac to na pewno dawal oznaki, to sie widzi,to sie da wyczuc, na pewno dawal reasumujac - taa,dupek :classic_cool: :O

Gość przyzwyczajaj się dziolcha
w ogole co to ma byc, sex jest obietnica bycia razem do grobowej deski? czy on cie zmusil? czy on ci obiecal ze z toba bedzie ak sie z nim bzykniesz? podpisal ci papiery? to czego chcesz sama chcialas dac dupy to trzeba sie liczyc z konsekwencjami a nie narzekac jaki to dran

Gość a po czym poznałaś że on
tylko chciał Cię przelecieć ? Niektórzy są tak dobrymi aktorami że cieżko to wyczuć.

Gość kratka w paski
no to przecież pytam, jakie są te znaki? bo ja nie wiem a co do beznadziejnego seksu, sądzisz, ze facet naprawde zakochany woli uciec od kobiety (którą przecież kocha), zamiast powiedziec jej, co mu się nie podobało, nauczyć ją nowych rzeczy, etc? zakochany facet zwieje? bo moim zdaniem to tylko potwierdza, ze od poczatku chodzilo mu tylko o jedno, gdyby mu zalezalo, to by się tak nie zachowal; ale seks byl spoko, mi tez się podobało :))

Gość najgorsze ze przez to macie
na sumieniu o jednego faceta wiecej, ktoremu szybko dalyscie tylka

no gdyby byly standardowe wytyczne to bym napisala o tym ksiazke i wydala :) widac malo znasz sie na facetach bek ze dala dupy, bek ze ja olal, bek ze chcial bzyknac mozesz se wmawiac ze chcial tylko bzyknac od poczatku mu tylko o to chodzilo, lepiej myslec tak niz ze on po prostu stracil zainteresowanie toba - z miliona roznych powodow sex to nie wszystko. przywiazujecie do tego wage jak by to nie wiem co bylo poza tym nie wierze ze mu sie az takpodobalo bo gdybys byla taka zajebista to - gdyby byl zakochany - tym bardziej by sie nakrecil.gdyby chodzilo tylko o sex - nie olalby po 1 razie tylko chcialby wiecej :) przykro mi kochana zawalilasa on mial prawo zrezygnowac z ciebietakie zycie

Gość malinowa konfitura
Co to znaczy szybko? Tzn, że wiążąc się z facetem kobieta ma unikać pójścia do łóżka z nim? Może do ślubu ma wziąć na przetrzymanie i siebie i jego? Tego chcecie?

Gość kratka w paski
no własnie, autorko topiku, po czym poznalas? moze od Ciebie dowiem się, jakie to znaki wskazują na drania seks nie jest obietnicą bycia razem i ja od razu napisalam, ze jak komus chodzi tylko o seks, to niech to powie otwarcie i da mi szanse zadecydowac, chce się z nim bzyknąc czy nie, moja sprawa; mnie chodzi o sytuacje, kiedy facet kłamie ze kocha, mnie zaczyna na nim zalezec, a on się tylko mną bawił; na szczęście ja się za czesto nie zakochuję, rzadko mi na kimś zalezy i nie bawię się czyimiś uczuciami, mowie wprost jak jest, zanim ktos zrobi sobie nadzieje, a faceci to tchórze, nie maja odwagi powiedziec szczerze i idą na łatwiznę, tylko nikt juz prawie nie bierze pod uwagę tego, ze bardzo mozna kogos skrzywdzić, bardzo; uwazam ze to powinno byc karalne, tak samo jak kazde inne oszustwo!