Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość już nie płaccccze

Ja myślałam, że to Ten Jedyny, a on po prostu chciał mnie przelecieć...

Polecane posty

No właśnie, napisz autorko po czym poznałaś, że on chce tylko seksu? Długo się znacie? Jestem ciekawa, bo sama mam dziwną sytuację z pewnym facetem...

Gość a po czym poznalas ze on
takiej kretynki jak ty to dawno nie czytalam na tym forum!! omg!! ze tez ziemia takie idiotki nosi, ja pierdoooooooooooooooole

A ja się zgadzam z wpisem BNB z pierwszej strony, nie ma tych jedynych. Nie wiem ile lat mają kobiety, które w to wierzą (w drugą połówkę, w księcia na koniu itd) ale jest to strasznie infantylne i naiwne.

Gość najgorsze ze przez to maci
a ja bym dla swojej dziewczyny chcialbym byc tym jedynym

odnoszę wrażenie, że autorka, po stwierdzeniu, jesteś zerem, miała na myśli, że trafił się jej facet, tak durny, że nawet majtek nie potrafił jej zdjąć, zbyt dobrze znam kobiety, by uwierzyć w takie łzawe wynurzenia. Koniec raz na zawsze. Akurat, wystarczy że kiwnie palcem i majtki ci aurorko same spadną. Cudowny wpis" a po czym poznałaś że on.." o 20:30.

Gość blondyn jak zawsze madrze

Gość kratka w paski
no tak, to zawrzyjmy ogólnogalaktyczne wszechkobiece porozumienie - NIGDY WIĘCEJ SEKSU PRZED ŚLUBEM! na pewno się uda i wówczas osiągniemy sukces, przy okazji rozwiąże się problem przeludnienie Ziemi. to nic, ze ewentualnie pozniej okaze się, po ślubie, ze jestesmy niedopasowani, wazne, ze nikt nas juz nigdy nie oszuka!

moze nie trzeba czekac do slubu, ale z pewnoscia kobiety nie powinny byc tak latwe

dobrze napisane :D

Gość oferma ma racje
kobiety sa inaczej wychowywane i tylko spoleczne stereotypy i wlasnie mamusie nie daj aim prawa do posiadania seksualnych potrzeb i prawa do ich realizacji takich jakie maja faceci! ale to nieprawda, wiele kobiet uprawia seks dla samego seksu tak jak faceci!

ja sobie nie wyobrazam, ze moglbym byc z dziewczyna, ktora uprawiala seks dla seksu

Gość dajecie sie zaliczac a potem
placz

Budujecie całe łańcuchy przyczynowo - skutkowe potencjalnych wersji przebiegu przypadku autorki wiedząc tylko: 1) Chłopak chciał seksu (każdy chce, prócz pedałów szukających przykrywki i aseksualnych) 2) Nie dała mu 3) Myślała, że ją chce tylko przelecieć. Nie wiadomo, czemu tak myślała i jak to wszystko przebiegało, ani czy autorka jest dziewicą, ani wielu wielu innych czynników :P Ot, żale zawiedzionej dziewczynki tylko. A tu niektórzy stawiają zamki w chmurach :P

Gość nie dawajcie sie tak zaliczac
dziewczyny

Gość studentka 00
ale o tym wiemy juz po fakcie.

a dlaczego my wasi przyszli faceci mamy cierpiec z tego powodu, ze wy dalyscie sie zaliczyc?

też dałam się nabrać... i pewnie nie my ostatnie... taki facet z premedytacją stara się Cię oszukac.. mówi dużo różnych rzeczy sugerujących że czeka was świetlana przyszlość.. nawet mówi o przyszłości.. po za tym jest najlepszy na swiecie..ale ..niczego ci nie obiecuje, z jego ust nie padnie żadna deklaracja...nawet w takich momentach kiedy aż się prosi żeby się zdeklarował..chociaż że cię bardzo lubi..a tu nic i nic... a jak delikatnie pytasz..co właściwie jest między wami..reaguje agresywnie...i zaczyna się wycofywac..a potem znika z dnia na dzień..bo juz ma na oku nową ofiarę... strzez się takich facetów... od nadmiaru płaczu będziesz miała brzydkie zapuchniętę oczy.

ofermo bo jak sie jest prawiczkiem to sie nie chce miec zaliczonej przez kogos dziewczyny

Oj, już nudni jesteście pierdołowaci prawiczkowie. Nie możecie cierpieć zabawnie, cynicznie i złośliwie, jak oferma? Tego się przynajmniej z przyjemnością czyta.

nie mamy widac ani krzty szczescia w zyciu, wiec tylko depresja nam zostala