Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość informatyczny maniak

Sport czy nauka?

Polecane posty

Stoicie przed ponownym wyborem w którą stronę iść i co wybieracie i dlaczego? Gdybym miał drugą szanse spróbował bym sportu :) Trochę żałuję, że nie dałem rady w klubie sportowym :(

Gość GIENTY ROMAN
Sport. Szachy ostatecznie snooker :)

Dlaczego nauka?

Gość najfajniej jest
to chyba połączyć;-) nie wiem jaki sport uprawiałeś, ale u mnie na politechnice są sekcje-jak na każdej, ale siatkarze grają w 3lidze i walczą o awans do 2giej, czyli poziom jakiś jest ale nie taki żeby jakoś strasznie kolidował z nauką, a przyjemność jest z obu dziedzin;-) ale na wyższych szczeblach sportowcy przecież też zazwyczaj starają się jedno z drugim godzić, fakt, ze jednak zazwyczaj kosztem nauki...

No mój znajomy z uczelni gra w siatkę w AZS UW i walczą o 1 miejsce. A ma 32 lata! A jakie sporty? Jak byłem dzieciakiem to byłem zafascynowany piłką nożną. W sumie mam do dziś. Ale fascynacja nie przekłada się na talent i w piłkę mimo dużej znajomości. Piłka zawsze mi uciekała :o Teraz dobrze gram ale powyżej 24 lat raczej nie biorą nigdzie no chyba, że do okręgówki :( Później było pływanie ale miałem słomiany zapał. Dopiero teraz dobrze pływam z dobrą kondycją Koszykówka. Dobrze grałem. Dużo rzucałem i asystowałem. Ale nie miałęm warunków fizycznych. Bo przy zawodowych koszykarzach to byłem kurdupel mimo, że byłem nawet lepszy od Nich :o

Ptfu walczą o 1 Ligę. Dziś grają z Ostrołęką i utrzymanie pozycji lidera w II lidze.

Gość najfajniej jest
o byłam w niedawno an meczu AZS UW chyba:-) no wiek to faktycznie jest przeszkoda, ja zawsze chciałam trenować siatkówkę, niestety zbyt mało wiary w siebie, niedobór wzrostu chociaż talentu odrobinę miałam... teraz mając 22lata chodzę dla przyjemności na azs bo na polibudzie od dziewczyn wiele nie wymagają;-) teraz już pewnych rzeczy się nie przeszkodzi... ale jeśli coś Ci sprawia przyjemność to chyba lepiej amatorsko czy na niższym poziomie niż wcale?? ale z ludźmi którzy mają jakieś chęci i zapał:-) bo patrząc na grę ludzi na wf-ie to mi witki normalnie zawsze opadały;-)...

Gość najfajniej jest
no AZS Wawa był w Lublinie na turnieju o wejście do 2ligi, skorek ich trenuje;-D dobrze pamiętałam:-)

Ale co najlepsze Oni grają na pełnym luzie. Dla zabawy. Niektórym zdarzy się lekki kac ;) A wygrywają na razie wszystko :) A zawodowcy się z Nimi męczą :D Ale w sumie siatkówka nie jest sportem takim, że trzeba mieć super formę fizyczną

Gość najfajniej jest
no to pozostaje mi życzyć powodzenia, żebyś znalazł coś dla siebie i fajnie bawił się sportem:-) bo naukę już domyślam się skończyłeś, to już nie masz nic do stracenia, nawet jeśli to miałoby być amatorsko;-)

Myślę nad AWF-em ale nie wiem czy jest sens

Gość najfajniej jest
jeśli dałbyś radę czemu nie, do odważnych świat należy;-) a nie przekonasz się jak nie spróbujesz

Gość promotor sportu
Szkoda, że mało ludzi uprawia sporty :(